Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
механизирано подаване на въглища в локомотивите
misan:
Много благодаря. Всякакви възможности за усъвършенстване на парните локомотиви и условията за работа на тях,винаги са ми били интересни.
Сaprycorn:
Ицо, напиши няколко думи за т.нар. Giesel ejektor (сплескания комин)
CaLLlo:
с каквито са били локомотиви 15.41 и 15.166 от 1966 и 1967,
с което опитите в тая насока на местна почва са финиширали ...
misan:
Радвам,се че темата е интересна.
ще направя всичко възможно да намеря матириали за Гизл
misan:
Ето какво научих за Гизл. При същестуващата система за създаване на тяга в локомотивния котел,само около 10% от енергията на отработилата пара се използва за създававане на тяга. Следователно нейния КПД е много нисък. При комина Гизл , парата не се изпуска само от един отвор,а от много,разположениедин зад друг. Именно затова и комина има характерната си сплескана форма. Смята се,че така ефективността на димоизсмукващата система значително ще се подобри. Например ако нейния КПД се увеличи с 10% ,ще може и отработилата пара да се изпуска с 10% по ниско налягане,а това увеличава пък КПД на самата парна машина. В литературата се споменава,че Гизл комина може да даде около 10% икономия на въглища. Като прочетох това,аз много се зарадвах и в същото време ме хвана яд. Виках си,че е пропусната златна възможност . 10% икономия от гизъла ,10% икономия от смесителен водоподгревател,ето ти 20% икономия на гориво,което е страшно много. В същото време нещата са много противоречиви. Правените опити с 01 504 ,са показали,че Гизъла дава само 5% икономия,и то не през целия мощностен диапазон на локомотива. При ниски мощности той направо е давал преразход. Комбинацията на Гизл със смесителен водоподгревател ,каквато е имало на 01 504 ,също излиза неуспешна. Причината е много интересна. Дейстително гизл комина позволява да се работи с по ниско налягане на отработилата пара. Но когато нейното налягане падне,тя не може да влиза в достатъчно количество в смесителния водоподгревател,с което неговата ефективност рязко пада. Така,че каквото се спечели от Гизлъла,и то не през цялото време,в много по голяма степен се губи в смесителния водоподгревател. Така,че ефекта от комина Гизл май е доста съмнителен. В същото време,при неговото монтиране е направено нещо много умно,което според мен е могло да бъде монтирано на всички локомотиви с добър ефект. В долната част на димната камера е монтирана подвижна клапа ,с която се покрива част от димогарните тръби. Така,при ниска форсировка на котела,тази клапа може да се притвори или затвори напълно и така ще се увеличи количеството на газовете ,които преминават през пламъчните тръби и така ще се увеличи температурата на прегрятата пара. Защото при пълно натоварване ,нейната температура е максимално 390 градуса,а при малки натоварвания може да падне и на 300 градуса и даже по малко. Едно такова регулиране е много полезно и наистина би могло да даде икономия на въглища.Но то може да се направи на всеки локомотив,без изобщо да се налага смяна на комина.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия