Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
железниците в изкуството
misan:
Не знам доколко обичате кънтри музиката. Аз лично много я обичам. Като цяло в САЩ, влаковете и всичко свързано с тях ,много често присъства във фолклорната музика.това мисля че не се среща никъде другаде по света.
Напишете The wreck of the old 97-Johny Cach,Casey Jones -Johny Cash ,Wabash cannonball -johny Cash.
Песните са много хубави,а клиповете към тях са уникални.Ако някои по кадърен от мен,направи линкове,ще съм му много благодарен.
Първите две песни са направени по действителни случай,за съжаление железопътни катастрофи.
Великолепни картини с влакове може да се видят ,като напишете Howard Fogg и Gilbert Bennet
topalov:
Wreck of the Old 97 - Johnny Cash
Wabash Cannonball - Johnny Cash
Casey Jones - Johnny Cash
BaHkaTa:
Ето линкове към клиповете :ok: Наслаждавайте се :dance1:
--- Код: ---[url]http://www.youtube.com/watch?v=nIljB865Pkw[/url]
--- Край на кода ---
Линкове се качват по този начин като оградиш линка с тези урл тагове в квадратни скоби или просто натиснеш третата иконка на долния ред от ляво на дясно "Земното кълбо с подвид лист хартия"
ЕДИТ: махнах линковете :) господин Топаловъ ме е изпреварил :clapping:
misan:
Много благодаря и на двамата.
misan:
Той получи заповед,в Монро-Вирджиния
Стийв ,ти си много закъснял
това не стария 38,това е стария 97 и ти трябва да го закараш в Спенсър на време
и тогава той се обърна към своя черен ,омаслен огняр
-само хвърляй малко повече въглища,и когато минем Планината на белите дъбове,тогава ще покаже какво може стария 97
Н о е много труден участъка от Спенсър до Данвил
с надолнище три мили дълго
и в това надолнище той загуби своята въздушна спирачка ,и да видите какъв скок направи
Той се движише в надолнището с 90 мили в час,когато свирката на локомотива се превърна във вик
и беше намерен с ръка на регулатора,обгорен до смърт от парата
И така ,скъпи дами ,имайте едно на ум
никога не изпращаите любимия си с лоши думи
защото той може да замине ,но никога повече да не се върне
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия