Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Локомотивите серия ЕА 3000 (означени в Р. България като серия 86)
Loco-motion:
Хайде да не се караме сега за маловажни неща. Стана ми интересно нещо, което прочетох в нета.
Останалите в Дания 6 електрически локомотива серия ЕА се планира да се върнат в интензивна експлоатация и няма да бъдат продавани. Причина за това е решението да се електрифицира ж.п. линията Копенхаген - Ешбйерг до 2015г. Планира се да теглят двуетажни композиции push-pull на остров Сйеланд. Така ще бъдат пренасочени шест мотриси IR4 за работа на остров Фюн и южната част на Ютландския полуостров, а дизелови мотриси ще бъдат пренасочени към неелектрифицирани отсечки, където има спешна нужда от допълнителен подвижен състав.
, но за целта трябвало да се модернизират на обща стойност около USD 8,8 милиона. Към момента шестте електровоза са концентрирани в Централното железопътно депо и активността им е сведена до минимум - натоварени са единствено с тегленето на редовния международен нощен влак между Копенхаген и Падборг.
Интересното е, че днес електрифицираната железопътна мрежа на датчаните е в това състояние:
а към 2021г. година трябва да изглежда така:
P.S. Боже, чета сега каква е причината за недостига на подвижен състав в Дания. От доставените до момента 58 мотриси НИТО ЕДНА не е в движение, поради редица сериозни конструктивни недостаъци и влаковете си ръждясват по депата:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/IC4_venter_p%C3%A5_rep_Panorama.jpg
gzo:
--- Цитат на: Loco-motion link=topic=3679.msg79164#msg79164 date=1339344051 ---
.......... От доставените до момента 58 мотриси НИТО ЕДНА не е в движение, поради редица сериозни конструктивни недостаъци и влаковете си ръждясват по депата:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/IC4_venter_p%C3%A5_rep_Panorama.jpg
--- Край на цитат ---
Като ги гледам как само си ръждяват по депата с включени фарове, блазе им !
Loco-motion:
Спрени са от движение в края на миналата година, след няколко случая на несработване на спирачките и преминаване на червен сигнал на различни мотриси. Цяло чудо е, че не се е стигнало до сериозни произшествия. Сам си вади изводите.
Ето от кога е новината, че се спира експлоатацията на IC4:
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/11/14/230232.htm
До днес нещата не са се променили:
http://cphpost.dk/business/dsbs-italian-train-debacle-deepens
Няма да пиша повече за това, защото се отклоняваме от темата. Просто съм разочарован, защото отпада една възможност запазени локомотиви да дойдат да работят по нашите железни пътища.
liro4605:
Нарекох се, че ще съм Черен Петър и ще го карам докрай!
Въобще не ми префасонирайте това, което съм написал и не ми казвайте да спра!
Не ми пишете какво било в Дания сега и какво щяло да е след 10 години!
Сега е важното какво се случва и то в България!
Аз съм един от хората пускащ много теми или публикации, несвързани с моделизма, но все пак форумът е за моделизъм.
Не бил наш локомотив, ами Шкодата да не би да е българска или пък седмицата?Не бил не знам си какъв, не бил не знам си какво!
Ей, хора, не пише ли на него RAIL BULGARIA?
И аз събирам швейцарско, но не сме ли БЪЛГАРИ все пак? Колко БГ модела имаме и колко моделисти сме в БЪЛГАРИЯ? Въобще не ме интересува какво се случва в Дания с тези локомотиви-малко силно казано,но стъпят ли те на БГ територия и оперират ли тук, те са си вече наши.БДЖ утре може и да го няма и това какво значи, че няма да имаме БГ модели на тези, които оперират по родната ни мрежа ли?
Не правя реклама на нещо и на никой, просто сами се осъзнайте, че утре надписа РАЙЛ БУЛГАРИЯ ще бъде заличен
Дано си давате сметка, че една матрица иска бройки и сме прекалено малко, за да се делим на параджии, дизелисти, еладжии. Утре аз няма да застана зад вашата бройка, а и никой няма и да ни вземе на сериозно точно заради бройката. Сега се ползват други матрици и само една ливрея ни спира, така че дерзайте и мечтайте само в главите си за други БГ модели.
Интелигентните хора ще ме разберат, защото сами ще си отговорят на задаваните от тях въпроси.
Не може да си хобист и да нямаш БЪЛГАРСКО!
Срам ме беше едва ли не от хобито ми, подхождах към приятилите си плахо, но когато им обеснявам за синята машина и че тя е БГ и че съм бил вътре и че това е точно копие, после те ме гледаха с респект.Много от вас казват „- Да си поиграем .....“ или по подобен начин. За мен това не е игра.Това е умалена собствена железница! Всичко, което имам, искам да се докосна до него и като голямо и това е и другата ми цел- да отида до Швейцария и да пипна със собствените си ръце локомотивите, които имам. Някои от вас, за да го направят, ще им трябва машина на времето, но се опитвам да ги разбера и щом това ги кефи, не ги спирам. Въпросът е за БЪЛГАРСКОТО! С кеф ще взимам всеки нов БЪЛГАРСКИ модел, било то вагон или локомотив и ще съм горд с него!
р.р. Останете с мечтите си за ......06 07 ........42..44...........55..... и много други знайни войни!
Все ми се струва, че тук пише БЪЛГАРИЯ макар и на латиница!
Булмаркет сигурно идва от Джерманимаркет или която и да е друга държава?
XRISTO:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=3679.msg79177#msg79177 date=1339363679 ---....Не може да си хобист и да нямаш БЪЛГАРСКО!....
--- Край на цитат ---
Може, може.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия