Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Видеоклипове на истински влакове

<< < (294/328) > >>

gregary:
От сегашното трасе съм на около 2 км., а от новото ще съм на около 1,5 км. От вкъщи не съм "летял" до там, но не би трябвало да има проблем. Ако загубя връзка с "Жорето" (дрончо) съм го научил да се връща. При първият ми клип се получи така, че го пратих след един влак и Жорето (явно харесал кондукторката) изчезна от радара... Коленете ми омекнаха... След няколко секунди, чух "бъзззз" и той над мен. :yes: :lol:

jopeto:
Честито за дрончето! Много, добра работа върши! Поздравления за клипа! Да заснемеш хиляди интересни влакове, безаварийно! :drinks:

pach:

--- Цитат на: gregary link=topic=368.msg120644#msg120644 date=1610711452 ---...и Жорето (явно харесал кондукторката) изчезна от радара... Коленете ми омекнаха... След няколко секунди, чух "бъзззз" и той над мен. :yes: :lol:

--- Край на цитат ---

Той, Жорето изпълнява каквото му наредиш...та явно
коленете са ти омекнали заради кондукторката!!!  :lol: :lol: :haha:
А той Жорето, нали си го обучил, та е решил да се върне,
да види какво ти е станало ...на коленете!
  :lol: :lol: :lol: :pleasantry:
 :hi: :drinks: bg&flag

gregary:
Ами, всичко е въпрос на тълкуване... :yes: :lol:

п.п. За коленете де...

jopeto:
Ееее, Pach! Tова с кондукторката е много крайно! Това е все едно, да те побара, нещо средно между Серина  Уилямс и Чубака, само че облечено в униформа на БДЖ въоръжено с перфоратор в ръка. И да ти тегли една "глоба" в някоя мръсна, реалистична БДЖ-тоалетна в троен размер за назидание, че си без билет! Не колената , а задните джобове на дънките ще болят и между тях даже! Това е жестока участ! После, човек да ходи да обясняваш в Пирогов за "ваденето на перфоратора", че се е возил без билет или нещо за срещас кондукторка! 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия