Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Видеоклипове на истински влакове
XRISTO:
Ама ти си ги теглил от хънта, а аз си помислих, че от онези мъртви линкове на rapidshare. Довечера ще ги одърпам, защото тук админа е сложил някакви рестрикции и уж на мене ми е дал права да дърпам, ама не иска убунтуто да ме пуска при сийдърите . :angry:
mgirginov:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=368.msg32869#msg32869 date=1261048653 ---ама не иска убунтуто да ме пуска при сийдърите . :angry:
--- Край на цитат ---
:blink: :suicide_fool:
pach:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=368.msg32869#msg32869 date=1261048653 ---Ама ти си ги теглил от хънта, а аз си помислих, че от онези мъртви линкове на rapidshare. Довечера ще ги одърпам, защото тук админа е сложил някакви рестрикции и уж на мене ми е дал права да дърпам, ама не иска убунтуто да ме пуска при сийдърите . :angry:
--- Край на цитат ---
Майкоооооо, нищо не схванах , макар на кирилица да е написано!!! :blink: :no:
това е втората причина да не се бутам по торенти-моренти и тем подобни!!! :blush2:
:lol: :lol: :lol:
Ице , не се стягай ама на мен ми стана страшно смешно от последното ти изречение!!!
:pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
piko1:
Христо задай в клиента порт 8080 и би трябвало да ти пусне
И аз от хилеж не знам какви ги пиша :lol:
XRISTO:
Отдавна съм с този порт, ама файдата е никаква.И прокси съм му дал, естествено, но същата работа. :pleasantry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия