Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Видеоклипове на истински влакове

<< < (57/329) > >>

XRISTO:
Ама ти си ги теглил от хънта, а аз си помислих, че от онези мъртви линкове на rapidshare. Довечера ще ги одърпам, защото тук админа е сложил някакви рестрикции и уж на мене ми е дал права да дърпам, ама не иска убунтуто да ме пуска при сийдърите .  :angry:

mgirginov:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=368.msg32869#msg32869 date=1261048653 ---ама не иска убунтуто да ме пуска при сийдърите .  :angry:

--- Край на цитат ---
:blink: :suicide_fool:

pach:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=368.msg32869#msg32869 date=1261048653 ---Ама ти си ги теглил от хънта, а аз си помислих, че от онези мъртви линкове на rapidshare. Довечера ще ги одърпам, защото тук админа е сложил някакви рестрикции и уж на мене ми е дал права да дърпам, ама не иска убунтуто да ме пуска при сийдърите .  :angry:

--- Край на цитат ---

Майкоооооо, нищо не схванах , макар на кирилица да е написано!!! :blink: :no:
това е втората причина да не се бутам по торенти-моренти и тем подобни!!!  :blush2:
 :lol: :lol: :lol:
Ице , не се стягай ама на мен ми стана страшно смешно от последното ти изречение!!!
 :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

piko1:
Христо задай в клиента порт 8080 и би трябвало да ти пусне

И аз от хилеж не знам какви ги пиша  :lol:

XRISTO:
Отдавна съм с този порт, ама файдата е никаква.И прокси съм му дал, естествено, но същата работа.  :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия