Автор Тема: Видеоклипове на истински влакове  (Прочетена 528665 пъти)

pavel75

• КЖМ - България
  • Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 1817
  • Рейтинг: 264
  • HO; IV и V; BDZ, BG; София
Re: Видеоклипове на истински влакове
« Отговор #285 -: 17 Декември 2009, 15:09:40 »
Май проблема не е при теб. Само от този сървър тегля с много бавни скорости, но пък не ти иска регистрация.

XRISTO

• Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
« Отговор #286 -: 17 Декември 2009, 15:47:05 »
А, Пламене, сега виждам, че си писал преди Пико.Служебните компютри са в домейн - изключение прави само моя и още една машина.Не виждам сървъра, поддържащ домейна, но и не ме интересува. Аз съм с администраторски права на моят компютър, тоест мога да инсталирам каквото и когато си поискам, но не злоупотребявам, естествено и админа го знае.Това е и причината да ми ги даде.За другите - тесла.Няма скайп, няма Vbox, няма You Tube и онлайн телевизии.Аз не че ги ползвам въпросните онлайн телевизии, де.  ;D Колкото до Убунту-то, което те е разсмяло сигурно, това е линукс-версия инсталирана на машината, която рутира, тоест, дели интернета от едно реално IP на 50 вътрешни IP-та в подмрежата.Тази операционна система се пробива по-трудно, рутира по-надеждно и с нея системният администратор може да налага рестрикции(забрани) по какви ли не показатели - на определени страници и за определени юзъри(потребители).Нещо грешно ли съм написал, че е смешно?!  :(
« Последна редакция: 17 Декември 2009, 15:48:45 от XRISTO »

lubomir

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #287 -: 17 Декември 2009, 16:27:52 »
Ице, Линукса е тъмна Индия за болшинството от хората. Нищо смешно не си писал, просто не могат да схванат за кво иде реч. Аз го ползвам вече 10г и отдавна съм забравил проблемите които имах с бозата. ;D

IKAR

• Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 950
  • Рейтинг: 265
  • HO DB,SBB III,IV, HOm Rhatische Bahn V София
« Отговор #288 -: 17 Декември 2009, 17:12:31 »
Линукса наистина е много хубава работа, всичко, което казва Ицо е вярно. Не е и чак толкова труден за усвояване, каквито изказвания се прокрадват. Но има наистина един много голям проблем - една камара програми могат да работят само под бозата. Пример - AutoCAD и всички продукти на Autodesk. И това защото тиквениците от Autodesk, при все че в много области просто дишат пушилката на конкурентните продукти, са подписали картелно споразумение с бозаджията Бил Гейтс.

piko1

• Гост
« Отговор #289 -: 17 Декември 2009, 19:07:45 »
бре вярн хубав си е Линукса ама я на обикновен потребител го сложи който ептем си няма и на представа
за какво иде реч ще се  мъчи като грешен дявол примерно малкия лаптоп на сиса беше със Suse 3 седмици се опитвах да накрам да тръгнат филмите и накрая формат и Win Xp сега животното е на дограма 7
 :nyam:

XRISTO

• Hero Member
« Отговор #290 -: 17 Декември 2009, 19:31:13 »
Не е за хора с куцаща зрителна памет(като мене  :haha:).Аз само облика на уина да си сменя и изпадам в паника. :blush2: СедмИца? Виста? Мисия невъзможна.Дано се задържи ХР (нашият админ ме бъзика, че било Уиндоус - Христо Павлов, както е моето име и фамилия  :lol:).А иначе Линукса не е кой  - знае колко различен  освен че е много по-лек от уина и е с отворен код, тоест всеки може да си го преработва както си иска. Всеки  който разбира, де  ;D.
« Последна редакция: 18 Декември 2009, 07:58:52 от XRISTO »

fyut

• Гост
« Отговор #291 -: 17 Декември 2009, 19:53:15 »
 :yes: :yes: :yes: Теглете и пишете!!!

piko1

• Гост
« Отговор #292 -: 17 Декември 2009, 21:15:35 »
първия диск е на 53% в момента проблема е че има един сидър само ::)

XRISTO

• Hero Member
« Отговор #293 -: 17 Декември 2009, 23:03:22 »
...и трима пиъри, единият от които съм аз.  ;D

staff123

• Trade Count: (1)
  • Sr. Member
  • Публикации: 473
  • Рейтинг: 2
    • LinkedIn
« Отговор #294 -: 18 Декември 2009, 02:13:08 »
Цитат на: XRISTO link=topic=368.msg32916#msg32916 date=1261083802
...и трима пиъри, единият от които съм аз.  ;D

...вторият съм аз... ;D

lubomir

• Гост
« Отговор #295 -: 18 Декември 2009, 08:03:08 »
Не се разконспирирайте бре! Данс следи всичко! ;D

XRISTO

• Hero Member
« Отговор #296 -: 18 Декември 2009, 08:07:30 »
Не къса и туйто.Довечера пак ще го "захапя" пак този торент. ;)

Цитат на: IKAR link=topic=368.msg32899#msg32899 date=1261062751
Линукса наистина е много хубава работа, всичко, което казва Ицо е вярно. Не е и чак толкова труден за усвояване, каквито изказвания се прокрадват. Но има наистина един много голям проблем - една камара програми могат да работят само под бозата. Пример - AutoCAD и всички продукти на Autodesk. И това защото тиквениците от Autodesk, при все че в много области просто дишат пушилката на конкурентните продукти, са подписали картелно споразумение с бозаджията Бил Гейтс.

Икар, защо не пробваш да подкараш Ауто Кад - а с VirtualBox? Много удобна е, аз имам благодарение на нея и  уин седмица на компютъра си (но поради гореспоменатите причини рядко я пускам  :spiteful:) Лека, удобна, нищо не и се опъва и позволява да работиш с две операционни системи едновременно и то без да рестартваш, а просто минимизираш тази, която не ти трябва в момента.  :good:

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
« Отговор #297 -: 18 Декември 2009, 08:24:33 »
Само едно не ми е ясно за което се извинявам, отностно този торент. Изписаха се маса неща, сайтове програми и прочие. Колегата, който даде линка на тракера трябваше да сложи в един рар даденият торент файл и до сега въпроса щеше да е приключил с тегленето. Отностно проблема с ДАНС, такъв несъществува! От мен много поздрави на ситемният Ви администратор. Щом програмите са фрее версии си тегли и си слагай, той нищо не може да ти направи, а и ако се узвери саму му кажи , че вадиш на секундата батерииката която държи биоса и пак я слагаш - ще видиш, как леко ще се препоти. ;D :drinks: :sarcastic:

piko1

• Гост
« Отговор #298 -: 18 Декември 2009, 15:52:48 »
не лъжете пиърите са 12 аз съм закачен за 7 и за един сидър  :lol:

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
« Отговор #299 -: 18 Декември 2009, 21:09:30 »
Та някой няма ли да тапоса този файл в един рар тук, за да го дърпам и аз. :yes: