Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Видеоклипове на истински влакове

<< < (60/329) > >>

lubomir:
Не се разконспирирайте бре! Данс следи всичко! ;D

XRISTO:
Не къса и туйто.Довечера пак ще го "захапя" пак този торент. ;)

--- Цитат на: IKAR link=topic=368.msg32899#msg32899 date=1261062751 ---Линукса наистина е много хубава работа, всичко, което казва Ицо е вярно. Не е и чак толкова труден за усвояване, каквито изказвания се прокрадват. Но има наистина един много голям проблем - една камара програми могат да работят само под бозата. Пример - AutoCAD и всички продукти на Autodesk. И това защото тиквениците от Autodesk, при все че в много области просто дишат пушилката на конкурентните продукти, са подписали картелно споразумение с бозаджията Бил Гейтс.

--- Край на цитат ---

Икар, защо не пробваш да подкараш Ауто Кад - а с VirtualBox? Много удобна е, аз имам благодарение на нея и  уин седмица на компютъра си (но поради гореспоменатите причини рядко я пускам  :spiteful:) Лека, удобна, нищо не и се опъва и позволява да работиш с две операционни системи едновременно и то без да рестартваш, а просто минимизираш тази, която не ти трябва в момента.  :good:

TheJackal:
Само едно не ми е ясно за което се извинявам, отностно този торент. Изписаха се маса неща, сайтове програми и прочие. Колегата, който даде линка на тракера трябваше да сложи в един рар даденият торент файл и до сега въпроса щеше да е приключил с тегленето. Отностно проблема с ДАНС, такъв несъществува! От мен много поздрави на ситемният Ви администратор. Щом програмите са фрее версии си тегли и си слагай, той нищо не може да ти направи, а и ако се узвери саму му кажи , че вадиш на секундата батерииката която държи биоса и пак я слагаш - ще видиш, как леко ще се препоти. ;D :drinks: :sarcastic:

piko1:
не лъжете пиърите са 12 аз съм закачен за 7 и за един сидър  :lol:

TheJackal:
Та някой няма ли да тапоса този файл в един рар тук, за да го дърпам и аз. :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия