Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Видеоклипове на истински влакове

<< < (65/329) > >>

pavel75:
Добре, че линията е двойна. Ако беше еднопътна ми е чудно на коя гара щеше да се размине с друг влак!

Vlado:
Аз не вярвам да има гари за такива влакове. Осигуряват му трасе и после го цепят на крайната гара.

Ivo Nedkov:
pavel75, сървъра работи идеално: свалям с 4,7 МБ/сек.  :spiteful:
Свалих няколко ДВД-та и си гледам хубави макети!!!  ;D
Мога само благородно да завиждам на собствениците им...  :spiteful:
Ех, ако ДВД-тата имаха и БГ субтитри - цена нямаше да имат, защото от тоя немски нищо не разбирам.  :(
Но, и так съм предоволен. Аз това ви препоръчвам: да си свалите ДВД-та и да си гледате...  :yes:
Благодаря за сървъра и за филмите!!!  :hi:  :hi:

Best Ripper:
Не е зле профилактично да се сложат контролни суми на файловете... md5 или sfv. Да не реве някой, че нещо не му работи някой филм, а причината да е в повреден файл при свалянето... :hi:

nilfe:

--- Цитат на: Dare_Devil link=topic=368.msg34421#msg34421 date=1264086120 ---Едно дъъълго влакче: http://vbox7.com/play:d9caf0f3
Преброих следната конфигурация: 3 локомотива, 99 вагона, 2 локомотива, 98 вагона, 2 локомотива, 28 вагона, 2 локомотива, или общо 9 локомотива и 295 вагона. Ако на някой му се занимава да ги брои - да се обади ако съм сбъркал, че по едно време ми се оплетоха очите :)

--- Край на цитат ---

Мисля, че са 300 вагона, теглени от 9 машини. По-скоро бутани от 9 локомотива. Наистина голям и дълъг влак. Един контейнеровоз все едно минава покрай теб.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия