Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Видеоклипове на истински влакове

<< < (67/329) > >>

pavel75:
Ако искате да ги обърна в DivX формат. Ще са по-малки. Само трябва да ми препоръчате програма и ако имам въпроси в началото докато я разуча да помагате. Иначе колкото и бавно да става Rip-ването ще го направя.
Незнам дали не се губи качество така.
Не съм навътре с обработката на филми, така че чакам да кажете как ще е най-удобно за всички!

Best Ripper:
Павката е направил правилното каквото трябва, не би трябвало да има проблем при него... ще дръпна пак последните 2-3 ВОБ-а на ДВД-то.
Бат Гойко, не съм го записвал.. Гледам го от харда /външен/ с ПауърДВД 8.хх нещо си... При теб не засича ли след въпросното място?

Павка, не си играй да ги рипваш.. много време и тормоз е... Ще пиша после как разни юнаци да си оправят компютрите, че да нямат проблеми с големи файлове... Белята е 100% при тях.

nilfe:
Повечето (тези които съм свалил) работят перфектно. Не си струва да се рипват, защото качеството им ще падне драстично. Между другото сървърът за сега работи чудесно и който има бърза връзка сваля без проблем. Друг е въпросът колко място имаме на твърдите дискове, но заради това не си струва да се орязва качеството.
Между другото някой от идеите които видях ме впечатлиха много и дадоха друга насока на мисленето ми за макетирането. :good:

Ivo Nedkov:
При мене всичко си е ОК:  ;D
На 2ч. 43 мин. некъв немец си показва макета на балкона и ...
Но, както писах ДВД-то го компресирах до 4.35 гб с DVD-Shrink.  :yes:

Best Ripper:
Шринкването не оказва влияние върху лекуване на грешки.. ако е имало и при теб, най-вероятно е било и Шринка да изпищи нещо...
Нил, зависи кой и как рипва...  :pardon: ;) Ама къвто и да си майстор, не можеш събра читаво ДВД9 на 1 ЦД...  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия