Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Видеоклипове на истински влакове
br185:
Интересно, интересно, интересно! Дори и извънземни се интересували от нешето хоби:
http://www.vbox7.com/play:6be1bc38
П.П. Целият епизод е невероятно смешен, но интересното става около 12-тата минута!
pavel75:
Качени са нови филми!
Благодарение на нашият колега eurostar, който е платил за тези филми, но имам разрешението да ги кача на сървъра.
Сложил съм ги в директория from_eurostar.
ankar:
Извинявай, би ли сложиш целия адрес ,от където да ги сваляме !
лагодаря ! :hi:
pavel75:
Качен е още един филм в директория Model Railroad Videos 2\Model Railroad Videos-Noch Interaktiv DVD 2006.
Направи ми впечатление, че има разни звуци за гора и други подобни.
pavel75:
--- Цитат на: ankar link=topic=368.msg37979#msg37979 date=1268643102 ---Извинявай, би ли сложиш целия адрес ,от където да ги сваляме !
лагодаря ! :hi:
--- Край на цитат ---
По-напред в темата го има, но ето:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=368.msg34124#msg34124 date=1263566349 ---
Такааа. Някои от филмите ги намерих, една част се свалиха, други още се свалят.
За първи път правя на практика ftp сървър, но с помощта на Владо го тествахме та се надявам да няма ядове.
Ще ви трябват малко над 100 GB да ги дръпнете при вас. Ако нямате толкова - дърпате един, записвате на DVD, триете, дърпате следващия и т.н.
Има един проблем - качил съм ги на служебен сървър и никога не се знае кога ще потрябва това място, така че не разчитайте че това ще го има завинаги. Каквото зависи от мен ще направя да остане активен колкото се може по-дълго време.
Стига толкова приказки, направо по същество - ftp://82.103.112.145
Филмите не съм ги гледал още. Дано са готини, че бая време утрепах с тях.
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия