Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Видеоклипове на истински влакове
Mixy:
--- Цитат на: eurostar link=topic=416.msg41889#msg41889 date=1274944062 ---На мен ми се струва, че има, но само един кабел, окачен близо до тавана. А онзи ден във филма "Мисията невъзможна" със сигурност нямаше контактна мрежа, но TGV си летеше с 300 км/ч без проблем. Интересно ми е този режисьор толкова ли е неграмотен или има зрителите за такива. Без да считаме, че бяха пуснали Атлантик вместо Еростар под Ла Манша. Това е може би защото Еростар не се произвежда в НО...
--- Край на цитат ---
В тоя филм почти няма нещо, дето да е реално :)
bdz43r:
Има си мрежа. Виждат се ясно конзолите.
--- Цитат на: eurostar link=topic=416.msg41889#msg41889 date=1274944062 ---А онзи ден във филма "Мисията невъзможна" със сигурност нямаше контактна мрежа, но TGV си летеше с 300 км/ч без проблем. Интересно ми е този режисьор толкова ли е неграмотен или има зрителите за такива.
--- Край на цитат ---
Как си представяш някаква си мрежа да пречи на героите да се мотат по покрива? Режисьора не го знам колко е грамотен, на на 99,9 % от зрителите със сигурност изобщо не им е направило впечатление, така че режисьора си е прав.
Maktub:
И на мен и се струва, че под моста има едиичен кабел, само че резолюцията е ниска и се слива с тавана. Обаче егати тишината при разминаването на двата влака!
bdz43r:
Има си нормална мрежа. Единичен контактен проводник е немислим при такава скорост.
Компресията изяжда проводниците и не се различават.
BDZ:
http://www.youtube.com/watch#!v=q5x-Vux3f_c :declare: За трейнспотърите във форума.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия