Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Видеоклипове на истински влакове
schatsi:
--- Цитат ---Само чакам Роко да гипусне и стой и гледай
--- Край на цитат ---
....а ако някой се сети да им драсне "ТЕЦ БОБОВ ДОЛ"....не ми се мислииии.... :o :o :o
br185:
Че са красиви-красиви са. Че излъчват мощ-излъчват. Ама много пепел бре! Чак ми почерня монитора! 8)
br185:
Сетух се и за още нещо. Как се осъществява двойната тракция при парните локомотиви. Имам предвид че те нямат такива работи като система "много единици". Поне не е електонна или електрическа.
Жоро:
Простичко. Първо свирва водещият локомотив, после вторият и накрая бутащият. След това бутащият дава всичко от себе си, за да могат първите да потеглят по-лесно. За това при първият клип бутащата машина пребоксува.
Така със звукови сигнали машинистите се разбират кога какво следва.
Много ми харесва реакцията на снимащите във втория клип, на свирката на любимата на Тони Людмила. Ма тя толкова си може.
toniemi:
--- Цитат на: Жоро link=topic=416.msg6148#msg6148 date=1211954062 ---Простичко. Първо свирва водещият локомотив, после вторият и накрая бутащият. След това бутащият дава всичко от себе си, за да могат първите да потеглят по-лесно. За това при първият клип бутащата машина пребоксува.
Така със звукови сигнали машинистите се разбират кога какво следва.
Много ми харесва реакцията на снимащите във втория клип, на свирката на любимата на Тони Людмила. Ма тя толкова си може.
--- Край на цитат ---
Тази реакция означава - "Егаати пауара,егати и силата,шъ ги прескочи тези парните".Но,на теб какво да ти обяснявам,кът станеш на мойте години шъ разбереш ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия