Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Видеоклипове на истински влакове

<< < (86/329) > >>

IKAR:
http://www.youtube.com/watch?v=Es9AXtjcmf8&feature=player_embedded
А ние сме тръгнали да се разправяме с разни Мерклинци, Филгурексовци, Роковци, Чоковци, Боковци, Брави, Флишманци, Пишманци и тем подобна търгашеска паплач. Като добавим и удоволствието да сделаш всичко това с ръцете си, а не само да се фукаш с придобивките си, картинката става пълна.

pach:

--- Цитат на: IKAR link=topic=368.msg46253#msg46253 date=1285062295 ---http://www.youtube.com/watch?v=Es9AXtjcmf8&feature=player_embedded
А ние сме тръгнали да се разправяме с разни Мерклинци, Филгурексовци, Роковци, Чоковци, Боковци, Брави, Флишманци, Пишманци и тем подобна търгашеска паплач. Като добавим и удоволствието да сделаш всичко това с ръцете си, а не само да се фукаш с придобивките си, картинката става пълна.

--- Край на цитат ---

Тролея за тестов наистина е хубав...но какво общо има това с железопътния моделизъм ...и по-горе изброените фирми производителки на влакови модели???
Апропо, а ти кой модел си направил с ръцете си ?
Тоест опиши удоволствието, моля!
 ;D

IKAR:
Има има...като пътуваш с влак с какво ще идеш до гарата? С кракомобила ли ;D Освен това точно по този начин от гледна точка на детайлизация би следвало да изглеждат и железопътните модели, каквото досега аз не съм видял. Има си декодер, звук, отварящи се врати, обзаведен салон..... В допълнение хич не ми харесват стоящи по макетите дремещи на едно място нискодетайлни автобуси, тролеи, коли и т.н. Някак си влаците да се движат, а всичко останало да е застинало като на снимка...не върви.

KRAKOMOBILA:
Първо - това е в огромен мащаб - 1/13. Ако някоя фирма направи локомотив в 1/13 сигурно ще е по-детайлен от тролея - но цената ще е доста по-висока от 01.18 на Фулгурекс. И второ - не можеш да очакваш огромна детайлност в 10 см автобусче. А за движението си има Фалер Кар система.

pavel75:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=368.msg46261#msg46261 date=1285076126 ---...... А за движението си има Фалер Кар система.

--- Край на цитат ---

Ама и там са едни цени ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия