Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Видеоклипове на истински влакове
Best Ripper:
http://www.youtube.com/watch?v=sfd_PWUGW-E&feature=related само 538 клипа... :dance1: :dance1:
br185:
http://www.youtube.com/watch?v=I8qC9HzjYX8&feature=relmfu
На този клип видях нещо което силно ме заинтригува. Ясно се вижда че светофорите не светят постоянно, а така да се каже "примигват" с много голяма амплитуда. Може ли някой да обясни защо е така?
bdz43r:
На живо не мигат.
Явно са пулсиращи и се засичат с честотата на кадрите.
Best Ripper:
--- Цитат на: br185 link=topic=368.msg63703#msg63703 date=1311969500 ---... "примигват" с много голяма амплитуда...
--- Край на цитат ---
Няма такова дживотну... Амплитуда е едно, а честота /което мисля, че искаш да кажеш/ е съвсем друго... Единствено виждам презастъпване на сигналите... :hi: На някои места, когато светлината на светофора доближи рамката на екрана, светлината му изчезва... Което най-вероятно се дължи на обектива...
br185:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=368.msg63705#msg63705 date=1312004688 ---
--- Цитат на: br185 link=topic=368.msg63703#msg63703 date=1311969500 ---... "примигват" с много голяма амплитуда...
--- Край на цитат ---
Няма такова дживотну... Амплитуда е едно, а честота /което мисля, че искаш да кажеш/ е съвсем друго... Единствено виждам презастъпване на сигналите... :hi: На някои места, когато светлината на светофора доближи рамката на екрана, светлината му изчезва... Което най-вероятно се дължи на обектива...
--- Край на цитат ---
Явно докато съм пислал нещо съм бил някъде другаде. За честотата си прав. Това имам предвид. Но иначе мисля че тези сигнали са така направени не знам и аз по каква причина. Погледни на клипа на 2:24. Веднага след като двете бели светлини изгаснат изгасва и червената.
След това на 3:26 при потегляне на композицията ясно се вижда че червените светлини на двата светофора които са на заден план изгасват. Светват отново на 3:34. На дали се дължил на обектива.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия