Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Защо не ми писаха 6 на изпита по парни локомотиви-инж. Константин Иванов
TheJackal:
Тошко, за всичко са виновни извънземните! :lol:
На мен, лично ми стана много интересно, гадая - налучквам! :hi:
mitko0888:
Неутрално положение на кулисата = преден ход. Надолу е тръгнал на заден. Уравнителят при сам лок = празен влак - как ли ще сработи...
Сaprycorn:
Споменава се, че въздушната спирачка не работи. Излиза, че са спрели като са използвали контрапара, т.е. ръчага е бил обърнат на заден ход. Ако машината не е имала шибър-уравнители, може би е възможно регулаторът да се отвори под въздействието на налягането, получено от движението на буталата, и така да се получи този феномен.
bdz43r:
Спирачката си е работила, но бригадата след спирането е слязла без да я задържи.
Сaprycorn:
Всъщност няма значение дали е работила спирачката. Но поради някаква причина ръчага е бил развит за заден ход. Чел съм един разказ, в който се говори за спиране с контрапара, и че в този случай локомотивната бригада с голяма мъка е държала регулатора отворен, защото компресията го е затваряла.
А в случая, компресията, създадена от буталата е отворила регулатора. Така парата е започнала да действа първо като спирачка, а след това е задвижила локомотива на заден ход!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия