Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Интериор на църква

<< < (6/6)

topalov:
За днес е "свирено", но в понеделник веднага да намериш учителката си по БЕЛ и да ѝ връчиш бележника си за една голяма двойка (слаб 2) по граматика:

--- Цитат на: Rizar link=topic=3695.msg74358#msg74358 date=1330690441 ---И аз съм бил в Ччужбина и там найистина са само статуйи, можеш да направиш от гипс, но ако оцветяваш стъклото и нищо не се вижда няма смисъл..., а защо не направиш и вратичките да са отверени и като погледнеш през тях виждаш право пътят, отстрани пейките, в средата статуйите, според мен така ще стане много ефектно...  :)

--- Край на цитат ---
1. "чужбина" не е име на държава, за да го изписваш с главна буква;
2. "наЙстина" не съществува като дума в българския език;
3. "статуЙ" - това ми прилича много на една друга дума, която завършва на "УЙ";
Нищо лично, просто си спомних, че все още ходиш на училище!  :punish:

JesusBlack14:
Стига де, случва се  :)

XRISTO:

--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3695.msg74366#msg74366 date=1330696944 ---Стига де, случва се  :)

--- Край на цитат ---

Така си е, ама толкова случки в едно изречение... направо си прилича на редовна практика.  :spiteful:

Rizar:

--- Цитат ---1. "чужбина" не е име на държава, за да го изписваш с главна буква;
2. "наЙстина" не съществува като дума в българския език;
3. "статуЙ" - това ми прилича много на една друга дума, която завършва на "УЙ";
Нищо лично, просто си спомних, че все още ходиш на училище! 
--- Край на цитат ---
Благодаря, че ме поправи! Просто бързах и затова стана грешка... А това "Ч"ужбина случайно съм го натиснал на главно. ;)

jopeto:
Спокойно! На човека, не му работи "й-то" на клавиатурата! И на "Ч" по навик, натиска "Shift"! 

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия