Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект "Гара Плевен Запад"

<< < (11/21) > >>

gzo:

--- Цитат на: Vlado link=topic=3700.msg82334#msg82334 date=1349287979 ---За да, ако в бъдеще бъде осветен модела, да се виждат при по-внимателен преглед. С две думи търся прецизност и пълнота в детайлите.  :spiteful:

--- Край на цитат ---

Ахаа ! Не се бях замислял, че погледнато през страничните подпокривни прозорчета ще може да се виждат и гредите.  :good:

Не се бях замислял и за друг проблем преди да се наложи да го оправям, а именно уплътнението на стрехите при осветление на последния етаж. В началото работих, колкото да докарам покрива до външен вид, но с опцията да се сваля лесно за да имам достъп при монтаж на осветление. В последствие се оказа, че светлината отвътре огрява леко и стрехите и др. "слаби" ъгли и сгобки по целия покрив. Наложи се добавяне на допънителни парчета, които да изгарят ролята на светозащитни екрани.
Продължавай, чакаме обновление  :good:

Vlado:
Накрая, когато сградата е окончателно завършена, ще залепя покрива. Но сега, най-вече за да имам достъп до всяко място на модела, ще го оставя подвижен. То... всъщност самите покривни плочи са готови (изрязани, обработени и залепени)и ми трябва малко време за фино моделиране и ще снимам сегашната визия на модела. Очаквайте скоро снимки!  :good:

Vlado:
Да си в болнични, има и своите добри страни - налице е повече време за хоби. Ето горе-долу как ще изглежда гарата с покрив:

Лош фотограф съм, ама нейсе... нали информацията е по-важна.  :spiteful:

mgirginov:
 :clapping: :hi: :drinks:

BaHkaTa:
Страхотно ще стане. Всичко изглежда много добре до момента. Браво :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия