Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект "Гара Панагюрище"

<< < (4/17) > >>

pach:
При лака понасят и намокряне (е не като тропически циклон) а той както казах по-горе съхранява живостта на цвета.
Но това е въпрос на вкус ;D

Vlado:
Досега съм нанасял само веднъж прозрачен лак (иначе имам купен) върхи "бетона" на екипировъчния пост. Да си призная файда не видях. Но ти не си първият, който ме съветва задължително да третирам повърхностите и с такъв лак. Преди време при една дискусия с Жоро Георгиев той също ме увери, че с лак би било много по-добре и по-трайно. Може би трябва най-накрая да се вслушам...
:)

CaLLlo:
Разбира се че с лак ще стане много по-добре поради вече казаните причини, НО мазането с четка не е предпочитаният вариянт заради нежелани напластявания и стичания; Пръскането с аерограф обаче също, по простата причина, че ти ще пръскаш, а картонът ще го попива непрекъснато ... незнайно докога! Най-вероятно ще трябва да се изчаква по-добро изсъхване преди следващо пръскане! Явно трябва да се пробва, бих опитал и със спрей!
Поздрави!

Vlado:
Близнаци:

EMPEROR:
Владо, я сега кажи какви пари зимаш, да се наредя и аз на опашката за 2 броя за героя  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия