Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект "Гара Панагюрище"
Vlado:
Малък прогрес и по този проект.
След цялостното разглабяне на модела се заех със запушване на излишните отвори за прозорци и премахване на отделни орнамени:
Тъй като материалът е картон, ще е изключително трудно да се замаскират запушените отвори, но... ще го мисля, ще го мисля, все нещо ще измисля, пък каквото стане.
daddy_g:
--- Цитат на: Vlado link=topic=372.msg89047#msg89047 date=1368117510 ---
Тъй като материалът е картон, ще е изключително трудно да се замаскират запушените отвори, но... ще го мисля, ще го мисля, все нещо ще измисля, пък каквото стане.
--- Край на цитат ---
Влади не е трудно..Има даве едно доста интересно решение...ти имаш чертежи с размери предполагам...ние вече имаме лазер...ако искаш ще я отрежем :)
Vlado:
Благодаря за предложението, но ще го мъча така, че наложи ли се да започна от начало, най-вероятно няма и да се захвана. :good:
Vlado:
За моя радост опитът ми за подновяване на стените бе успешен и вече спокойно мога да приложа хрумването си на всички стени, които се нуждаят от нова визия:
Следва продължение...
Vlado:
Продължението:
И само за пример как ще изглежда с магазията:
Следва продължение...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия