Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Моята колекция

<< < (2/8) > >>

topalov:
Чудесна колекция!
Само вземи махни тия джуниърски боклуци, които не са никакви БР 80! Развалят всичко останало! И разбира се, запълни дупката с модел на БР 80...

Моделът на снимката е в ТТ, ама това имах под ръка.  :drinks:

mitko0888:
Много добро начало.  :ok:

Препоръчвам ти 80-ката на Роко вместо Джуниорските измислици.

Също така твоето 43 не е 43, ами е 043. 043 си е 44, само че на мазут. На модел 43 може и да не го различиш от 44.

64-ката също е добре да я смениш. На тази муцуната и е далече от истината с тези крушки.

andiandi:

--- Цитат на: topalov link=topic=3720.msg74780#msg74780 date=1331485666 ---Чудесна колекция!
Само вземи махни тия джуниърски боклуци, които не са никакви БР 80! Развалят всичко останало! И разбира се, запълни дупката с модел на БР 80...
(Image removed from quote.)
Моделът на снимката е в ТТ, ама това имах под ръка.  :drinks:

--- Край на цитат ---

По дяволите , защо съм решил че това е BR80, един господ знае само. Ноооо както се казва по-добре късно отколкото никога.Видях го истинския BR80 и скоро надявам се че си цъфне на мястото.
Благодаря за корекцията :good:

andiandi:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3720.msg74782#msg74782 date=1331486740 ---Много добро начало.  :ok:

Препоръчвам ти 80-ката на Роко вместо Джуниорските измислици.

Също така твоето 43 не е 43, ами е 043. 043 си е 44, само че на мазут. На модел 43 може и да не го различиш от 44.

64-ката също е добре да я смениш. На тази муцуната и е далече от истината с тези крушки.

--- Край на цитат ---
Човек се учи докато е жив.Не знаех какви са разликите между двата, само видях че тендерите им са различни и реших...че са си различни БР-та.
За 64-ка, не знам дали има на друг производител, ще трябва да проверя.
Благодаря за съветите :good:

emilchaushev:
Мале настръхнах.... пара, пара, пара... напълни ми се окото. Щом си стигнал до тук няма да е трудно да поправиш малките дупчици и модели. Успех. Благодаря, че сподели тази радост!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия