Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Направи си сам - Н0 - Товар от дъски
liro4605:
:good:Много добре се е получило!
Някъде бях постнал снимка на истински такъв вагон но не я намирам.Ако има проблем с центъра на тежестта просто махаш на крайните два реда по два реда във височина и ще е точно като при истинските :hi:
divo_ivo:
Браво майсторско си ги направил от нищо нещо почвам и аз да ги събирам. И другиат път не у вас а в кафето с бъркалките :yes: :yes: :yes:
BaHkaTa:
Радвам се че ви е интересно. Ето продължение по темата.
Поиграх си малко на нерви с макетния нож и се получи това:
Новото изпълнение е мащабирано 1:87 към реални размери 3.5м дължина на 10см широчина. Гредичките са доста симпатични и много крехки за жалост. Всяка летвичка е разцепена на 4. За по на гъсто рискувах да си отрежа пръстите. Мен и така ми допада. Все още не е довършено. Използвал съм карфици за да разделя "етажите". Исках да добия представа колко ще е висока цялата палета. Ще го довърша тези почивни дни и ще публикувам повече снимки от процеса на създаване.
Направих и вариант от пластмаса от стара кредитна карта. От една карта се получава точно една палетка.
Пластмасата е доста стабилна след залепване с гел-секундно лепило. Няма чупене, носи на удар. Но дори и боядисана и състарена не може да измести дървото поне според мен, пък и се реже по-друдно от дървото.
mgirginov:
:good: :hi:
emilchaushev:
Чини ми се това и за N ще става...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия