Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Среща на 31.03.2012 г.

<< < (3/14) > >>

staff123:
Това е чудесно! Особено за тези от нас, които са далеч от събитията. Стискам палци!
 :good: :good:

emilchaushev:
С радост мога да съобщя, че първото пробно излъчване беше направено. Беше изпробвано излъчване с една и с две камери.
Образа не е перфектен предвид резолюцията на камерата, но за без пари и това е постижение, че все пак успях да подкарам всичкия HW и кабеляк. Голям зор беше.. много софтуер, много нещо.

Утре следва да се пробва излъчване през мобилна мрежа, за да видя дали ще се види нещо читаво, дали ще има прекъсвания и насичане на образа...

До събота сутринта ще организирам канал на клуба, тъй като в момента пробвам в мой канал. Ще постна линка когато съм готов, заедно с началния и крайния час на излъчването в деня на отворените врати.

staff123:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3738.msg75534#msg75534 date=1333062360 ---С радост мога да съобщя, че първото пробно излъчване беше направено. Беше изпробвано излъчване с една и с две камери.
Образа не е перфектен предвид резолюцията на камерата, но за без пари и това е постижение, че все пак успях да подкарам всичкия HW и кабеляк. Голям зор беше.. много софтуер, много нещо.

Утре следва да се пробва излъчване през мобилна мрежа, за да видя дали ще се види нещо читаво, дали ще има прекъсвания и насичане на образа...

До събота сутринта ще организирам канал на клуба, тъй като в момента пробвам в мой канал. Ще постна линка когато съм готов, заедно с началния и крайния час на излъчването в деня на отворените врати.

--- Край на цитат ---

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
 :hi: :hi:

emilchaushev:
Явно снощи ми се е спяло много.
Благодарности към ВаНКаТа за подкрепата и помощта, по таз късна доба. Той беше моя бета тестер :)  :hi:. Беше моите очи и уши (излъчването е и със звук)... нещо като "Звук и Светлина" в Търново, ама гледано във Варна и предавано през сървър в Щатите  :lol:

Adrian:

Емо , лично ти благодаря за труда и усилията !!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия