ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на KamaZZo

(1/5) > >>

KamaZZo:
 :hi: Здравейте,

казвам се Красимир Георгиев,на 23 години,от гр.Божурище.Някой от вас вече ме познават на живо.Харесвам хобито от около 6 години но първия си влак закупих едва преди 6 месеца.Харесвам HO влаковете на DB и SBB в епохите 3-та и 6-та.В момента работя по свой макет (2.45х1.25) за него мога да кажа,че е равен като тепсия и съм виждал и по-грозни  :lol: но в крайна сметка е по-интересен от който и да било килим на пода!
Пожелавам успех и много приятни мигове с любимото хоби на всички съфорумци!  :drinks:

П.П.:Тук е мястото да кажа и едно голямо БЛАГОДАРЯ на niki,който неуморно в продължение на месеци отговаря на безкрайните ми въпроси  :lol:  :hi:

brun4ev:
добре дошъл  ;D :good: :good: :good: :pleasantry: :nyam:

Adrian:

е не трябваше да го притесняваш Ники...той и без това си има достатъчно притеснения с ...косата си - непрекъснато ми звъни и ме пита да се подстриже ли или не . И аз любезно му казвам : да

KamaZZo:

--- Цитат на: Adrian link=topic=3761.msg75887#msg75887 date=1333546343 ---
е не трябваше да го притесняваш Ники...той и без това си има достатъчно притеснения с ...косата си - непрекъснато ми звъни и ме пита да се подстриже ли или не . И аз любезно му казвам : да

--- Край на цитат ---

...добре заварил  :)

Adrian:
 :lol: Добредошъл  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия