Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
beginner
XRISTO:
--- Цитат ---Добре дошъл , братле !
Започни въпроса си горе-долу така : " Пичове , имам едни излишни 5-6 000 евра , едно помещение 10.5 х 9.5 и разводът ми приклю4и успешно. Имам желание да си играя с влакчета ! - ха сега кажете кво да си купя "
--- Край на цитат ---
При по-дълбока влакозависимост,да ви кажа,може и 5-6 000 евра да му не стигнат... :P
Иначе добре дошъл,братле и не се отчайвай!Щом човек има желание - всичко успява да постигне!
И след продължително разглеждане на форума,след дълги размишления най-напред реши в кой мащаб да си.Останалото става неусетно.От 1 след някоя друга годинка се оказва че имаш 21 влака. ;D
KRAKOMOBILA:
Няма кво да решава ;D H0 Рулз ;D 1:87 Рулз!!! ;D
mbanev:
Благодаря за съветите и топлото посрещане. Започвам сериозно да се образовам и ако възникнат въпроси ще помагате.
Относно хилядарките в евро.. нека му дойде времето пък тогава ще бъркаме в чувала Страстта е повече от парите, Вие го знаете по-добре от мен.
Между другото имам и по скъпо хоби и го практикувам вече доста време, така че желание да има човек.
:) :) :)
mill:
Такаа,диагнозата е поставена - "неизживяно детство" ,както ни определят останалите-неразбиращи.Тука винаги съвсем сериозно ще ти се отговори на въпрос -"Бе, що не ми върви влакчетооо";D.Добре дошъл при себеподобните ;)
Maktub:
Здравей, mbanev :) Наистина първначално има доста четене, за да добие представа човек от самото хоби, тъй като нещата далеч-далеч не се свеждат до тяхната видима страна - локомотиви, вагони, релси, къщички, дървета... За щастие този сайт предлага изключително богат набор не само от информация по различните теми, но и доста препратки. Наистина прочети всичко или почти всичко тук, порови още малко нета и започни да обмисляш какво искаш да постигнеш. Останалите въпроси и техните решения ще си дойдат впоследствие.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия