Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Транспортни проблеми и доставки - не само за участие в изложби,панаири,изложения

<< < (2/3) > >>

nilfe:

--- Цитат на: Adrian link=topic=3771.msg84356#msg84356 date=1354694194 ---

Удобно ли е подробно да разясниш как се процедира - например печеля на търг 4 вагона  - как се разбирам с продавача , те ли го търсят ?...

--- Край на цитат ---

Адри, прочети общите им условия на сайта и ще разбереш. Те се занимават само ако им делегираш права до купуват от твое име - 8% комисионна. В останалите случаи са само куриери на по добра цена.

Adrian:

Абсолютно ги забравям тези .
На Емо да му се направи предупреждение за спам  :spiteful: ...времето е пари , ей !

emilchaushev:
Ами процедурата е, че си правиш регистрация в сайта на Габко и там има адрес, който си въвеждаш за доставка. Аз в бея имам 6-7 адреса на който доставям и в зависимост от покупката си сменям адреса, на който ми е най- евтинко.

Случая с Габко е удобен за покупки, за които доставката в рамките на Германия е 0 евра.... големите магазини почти всички го практикуват. Аз например в Липе пазарувам често и малко неща. Мога да ви кажа че същото правя и в английския ибей, а Габко дори когато имам 3 или 4 неща ги обединяват в един пакет и ми го смята на общо килограмите...

Иначе просто споделям. Кой как иска така да пазарува пичове.

nilfe:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3771.msg84369#msg84369 date=1354697721 ---Ами процедурата е, че си правиш регистрация в сайта на Габко и там има адрес, който си въвеждаш за доставка. Аз в бея имам 6-7 адреса на който доставям и в зависимост от покупката си сменям адреса, на който ми е най- евтинко.

Случая с Габко е удобен за покупки, за които доставката в рамките на Германия е 0 евра.... големите магазини почти всички го практикуват. Аз например в Липе пазарувам често и малко неща. Мога да ви кажа че същото правя и в английския ибей, а Габко дори когато имам 3 или 4 неща ги обединяват в един пакет и ми го смята на общо килограмите...

Иначе просто споделям. Кой как иска така да пазарува пичове.

--- Край на цитат ---

Емо, напълно си прав, в случаите когато става дума за покупка от магазин с отстъпка и безплатен транспорт в Германия (например ако си купуваме маратонки, дънки, стоки за бита в общия случай), където Гапко се явява само куриер.

Моят пост по-горе цели да разясни схемата, когато купуваме неща излязли от производство или изчерпани в мрежата от магазини. И когато става дума за "тънка лайсна" от физическо лице колекционер, за неща които са силно чупливи и повредими.  :yes:

Но и аз повтарям, всеки да пазарува от където иска и както иска.

emilchaushev:
Здравейте,

Аз си признавам, че смених тотално доставчиха от Германия и Англия с GGBG.bg.
Първо защото работят всеки ден от 10 до 20 ч.
Удобна им е локацията на метростанцията в Младост 3.
В неделя звъните по телефона и пак можете да си получите пратка.
Цена от Англия- 1.99лв/кг
Цена от Германия 2.99 лв/кг
Доставките им в София са на малко по- дървени цени.

Сега започнаха доставки и от USA.
Първия контейнер тръгва след коледните празници и се очаква да е в София през февруари.
Днес ги чух. На база сумата платена за стоката взимат 30% такса за митнически документи, като те се разправят. Цена за транспорта е $10 на килограм.
За екзотични поръчки мисля, че става, особено за стоки, които не се изпращат извън САЩ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия