Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Статия: "Обречени ли са българските железници?"

<< < (5/6) > >>

Best Ripper:
Няма значение какво се прави в България - важна е КОМИСИОННАТА!!! Кой даде най-много, неговото се прави.. няма значение дали има изобщо смисъл, дали има полза, колко струва, каква възвръзщаемостта.. Важна е личната далаверка...

j.k.kolev:
От всичко, което сте написали става ясно, че "От нийде взорът надежда не види",
но това е така защото "Свестните у нас считат за луди, глупците вредом всеки почита" пък и народа " лъжливи уста слуша със вяра"
и  когато "кожата като му одере звярът, на бога е свикнал да се надява"
Обаче сърце ми вече не трае да гледа мутра как бесней над бащино ми огнище :aggressive:

piko1:
тъжно но истина Блгария + железница = Нецелесъобразно поне според управляващите в изминалите 20 и нещо вече години
пък от стачки мачки и така нататък губят отново железниците защото така изнася отново на управляващите който прибират кинти
аи са да попитам ГЕРБ на какво е съкращение и като ГЕРБ ТЕ Граждани за европейско развитие на България тия граждани са именно частниците боко и сие не гледат  нито вашия нито моя нито на който и да е обикновен гражданин интерес а на частният сектор за какво му е на частния сектор железница примерно на Юнион-Ивкони, Етар и др автобусни превозвачи кой най много се облажи от стачните действия

Владо прав си България сега чертае нов път само дето тоя път и в краткосрочен дългосрочен или какъвто и да е там план все стига до една задънена улица и нищо повече дори най големия оптимист би го видял особено от към железница ПЪК който иска да твърди каквото си иска без доводи факти и др. не-полезни изкопаеми за обществото си остава една гола заблуда

pach:

--- Цитат на: lubomir link=topic=3775.msg76288#msg76288 date=1334069204 ---...
Относно картинката с проектите: Откога варненското пристанище е с второстепенно значение?!!! :lol:
...

--- Край на цитат ---

На пътя на кой транспортен коридор е пристанище Варна?
 :scratch_ones_head:

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=3775.msg76327#msg76327 date=1334123201 ---
--- Цитат на: lubomir link=topic=3775.msg76288#msg76288 date=1334069204 ---...
Относно картинката с проектите: Откога варненското пристанище е с второстепенно значение?!!! :lol:
...

--- Край на цитат ---

На пътя на кой транспортен коридор е пристанище Варна?
 :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---

Дуръс - Скопие - София - Пловдив - Бургас - Варна.
Мисля, че е 8-ми коридор

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия