ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (27/50) > >>

Best Ripper:
Не са междуличностни отношения, а официално предложение за форума. Или нямам право да правя, така ли?
Ако бяха междуличностни, щях друго да напиша. Но не го правя в името на решаването на проблемите, които виждаш. И мисля, че това е начинът - да ти дадем поле за пълна изява. Съвсем съм сериозен... Не виждам защо търсиш задни мисли и прилагаш изкривено възприятие на думите ми. Просто гледам, че си преизпълнен с животрептяща и неукротима енергия за форума и ЖП моделизма /виж, даже го пиша правилно!/ и тази ти енергия не бива да отиде зян...  :drinks:

Vlado:
Нека отсега сме наясно с едно нещо - чрез тази тема не целим да постигнем народовластие! Всяко едно предложение (дублиращи се ще бъдат обединявани) ще бъде включено във въпросния списък, който ще бъде публикуван, за да бъде допълнен. После администрацията ще го подложи на обсъждане и ще реши какво може да приеме и какво не. После мотивирано ще изкоментираме всичко. Естествено, на коментарите ще приемаме и ваши контракоментари. Но пак да подчертая - единствено и само администрацията ще е тая, която ще вземе крайното решение за новите моменти за форума. Никакви гласувания, анкети и пр. Всякакви други писания и мераци са лишени от съдържание. Форумът е за всички и именно заради това са тези напъни - да постигнем резултат. Но резултат под прякото наблюдение, контрол и съгласие на администрацията, защото именно тя е тази, която ще понесе всичко, като нови задължения, усилия по въвеждане на нов софтуер, много време, за да се следи всичко, нерви и какво ли още не. Надявам се, съм ясен?!?!  :hi:

Best Ripper:
Владо, мисля, че горното ми предложение е насочено точно в тази посока - не може да се угоди на всички.. при това е ново и неповтарящо се...  :hi:

gts.best:
 :hi: Изключително , забележително и иновационно предложение...................... :this:
 :good:

LOKY:
Предложението на Венци е малко как да кажа.... апокалиптично. Човека,който цани за вожд,май от доста време се чувства като тия господа дет пазят харемите,та ако си представим,че му се връчи свещения жезъл на властта някои ще си ходят мръсни и смръдливи, а други ще трябва да стискат много здраво сапуна с две ръце.....заради жезъла.... образно казано  ;) но и аз съм ЗА все пак цялата държава от доста време се упрявлява от харемни пазачи та с един форум ли няма да могат да се справят  :diablo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия