Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Имам нужда от съвет

<< < (2/4) > >>

atanas72:
Благодаря,ще почакам.

ankar:
Здравей, ако е с декодер ,най-добре, извади декодера и го обърни.Не бързай да зглабяш локомотива.Тествай и ако няма промяна пиши пак.

Поздрави,

TheJackal:
Погледни след като му подадеш ток на колелетата да ли се въртят само от едната страна. Може да се е откачило нещо в локомотива. Отвори го и погледни, внимателно, защото май е цифров до колкото разбирам. Казваш, че е на Fleischmann, но ме съмнява да няма светлини. Кой модел е?

mitko0888:

--- Цитат на: atanas72 link=topic=3801.msg76988#msg76988 date=1334938004 ---Здравей те,не знам да ли тук му е мястото,но искам да попитам защо един от локомотивите ми се движи само в една посока. :mda:

--- Край на цитат ---

Когато се появи въпроса, преди два часа, започнах да ровя в дебелите книги. Ама сега се сетих да попитам: Пробва ли да завъртиш врътката на трафа в другата посока? И какъв беше резултата (освен че локомотивът не се движи).

mitko0888:
И преди да се появят няколко страници с коментари по мой адрес:

Напиши нещо - с колко колела е от едната страна, има ли щанги (едни такива неща по колелата), има ли си коминче и т.н.
После - какво го боли локчето? Бръмчи ли, пуши ли, става ли нещо като го побутнеш?
Иначе утре сабахлем шъ фърля един боб и утре вечер ще ти кажа как да го оправиш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия