Хубава информация!

Полезна!
Клайнбаан е фирма, доста преди Роко.
Моделите им се делят на периоди на производствто, не говоря за епохите...
По старите , са доста евтини, но и доста леки!!!Могат да се намерят с търсене и за 4-5 евро.
Друга особеност е, че предлагат типично австрийски модели, които другите фирми не предлагат!!!
Има и швейцарски модели, пак евтини, не на швейцарско качество, но 5 до 10 пъти по-евтини...
Още една особеност е, че надписите по вагоните са гравирани!!! Не с приватки или направени по тампонният начин.
В момента не мога да посоча име, но го има в записките ми, бях пратил факс, и се обадих по-телефона за да закупя стока типично австрийска,
някъде между минимум 350 евро до към 800 - стига да бяха намерили това което търсих-типично австрийско жп - обещаха ми -
като отидох - "А, ама Вие сте този от факса и телефона - ами не можахме да направим нищо по Вашите поръчки" --- австрийска точност...
Отидох при другия търговец - не му се бях обадил предварително - разходи ме с колата си из цяла Виена, за да търсим у конкурентите му и при стари
антиквари стари издания и влаци... Накрая не поиска да вземе и пари за бензина. На връщане от Германия, ми бе приготвил всичко...
Значи има и такива и онакива - Това се случи 2003 година, и се повтори в по-мек вариант 2007. Като намеря имената на търговците ще пиша.
2007 не писах факс а само се обадих на трети търговец...
Емчо! Може ли Те помоля , понеже доста хора казват , че не са на ти с немския, да изписваш на латиница имената на търговците и улиците?!?
Втората молба е да не използваме неологизми от типа "ъпдейтвам" - все пак имаме отговорност към младите момчета на по 10-15 години във форума.Тази молба се отнася и до другите "юзъри" "Капиш?!?",че нещо "зафоргетих", как да го "рефрешна" на български

И да наснимате новите придобивки, направете си и едно кръгче от мое име