Отправих до НКЖИ заявление за достъп до обществена информация, съдържащо доста въпроси свързани със съдбата на целия район, но за съжаление не последва отговор в законоустановения срок. Предприех действия по обжалване на мълчаливия отказ и ще видим какво ще последва. Дано в крайна сметка получа отговори на въпросите си, с които, разбира се, веднага ще ви запозная.
Владо, като машинен инженер на юрист, ще ти напомня, че "законоустановените срокове" за отговор от държавното и общинско чантаджийство е само "ИНДИКАТИВНО", демек препоръчително. Аз дело съм водил по тоя въпрос и съдийката в административния съд отсъди: " И ищеца е прав, и ответника(общината в случая) е прав, затова отсъждам в полза на общината без право на обжалване!" И тъй като проблема беше донякъде свързан с болната ми от рак съпруга, честно ти казвам ми идваше да разстрелвам всеки срещнат "български юрист"

, щото баш юридическото съсловие ги създаде тея абсурди в България
Нейсе, мина време, нещата се наредиха някак си, съпругата ми си отиде "у Дома", на мен ми мина, но чантаджисйтвото си продължава в същия дух. Липсата на справедливост и неспазването на законите е основната причина за всички главоболия в тая страна.
Не случайно сме единодушни, че другото име на България е Абсурдистан, въпреки че страната ни е прекрасна като природа.
Все пак успех с начинанието