Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Новини от жп транспорта в България
pach:
Всичко идва от обикновенната завист и злоба!
Сименс си "купиха" още преди години Путин, та нямало да бъдат "най-модерните"!?!?!?
Колкото до руското метро - скоростта не се определя от това кой го е произвел.
Системата ни позволява движение с 40, 60 и 80 км/час м/у станцийте,
тъй като те са ни сравнително на гъсто, а трафика се управлява от блокировъчна система.
До момента в София има само един участък, където се движат с 80 км/час
и там може би е по по-различна причина, защото минава под идеалния център...
Навсякъде се движи макс. с 60 км/час и ни и напълно достатъчно.
А е на 75 % руска система (не само мотрисите) защото цената на руснаците е непобедимо ниска,
за качеството (или ако искате... "качеството") което предлагат.. Впрочем системата е достатъчно проста, сигурна и евтина, като при това ни е напълно съвместима със системата на БДЖ.
Да знаете училеща към метрополитена? Кадрите им от къде идват?
И тук подобно на "драпането" срещу модерните влакове на Сименс, се оплюва нещо което в крайна сметка
ни върши идеална работа.... Само мотрисите от втората доставка н аметрото да бяха и с климатик!!!
...макар лично аз да предпочитам по возия, функционалност и вентилация,
най-старите от първата доставка, които за съжаление са спрени от производство.
Тук си имаме специалист (професор ;) ) по този въпрос и може би той ще коментира по-добре въпроса!!!?
lubomir:
Пламене, друг е проблема!
От една страна хората са казали, че "Мълчанието е злато, особенно като не знаеш какво да говориш", от друга страна страшно ми се иска да кажа най-нецензурната версия на приказката "На крива ракета, космоса и крив", но за такива дето мозъка им е в по-малко за сметка на самовлюбеността е най-добре "Голям залък(разбирай обществена поръчка) лапни, голяма дума не казвай".
Вече свикнахме обаче не само на единия ден да се говори едно, а на другия обратното, даже понякога на ден по няколко пъти се мени мнението през 180 градуса, но когато се чукаш в гърдите колко си честен за разлика от всички останали(за мен всички са едно!), да правиш доставка, която по закон е зъдължително да мине през обществена поръчка, без да е минала през такава, и в същото време да плюеш като [*цензурирано*], за нещо което е минало през такава поръчка съгласно закона е някак си обидно за поне средно интелигентните хора в тая страна, пък колкото и малко да са останали. Ако правителството на НДСВ не беше доставило тези мотриси, в момента просто нямаше да има с какво да се возят пътническите влакове. Не мога да коментирам самата процедура по доставката, защото не съм се интересувал, но щом няма обжалване, значи нещата са що годе нормални. Много приказки се изприказваха, за тези мотриси, кои верни, кои неверни, но е факт, че в България новата техника винаги е била посрещана на нож! Консерви сме си и това е! Дори помня един "машинист" в един друг форум се беше изцепил за жълтия Таурус, който беше на проби известно време - "Германците да си вземат аборигенския локомотив, и да си заминават!". На нас ни трябва техника дето дори при идотска експлоатация(разбирай 24ч каране с псевдо поддръжка) не се разваля и като се развали се оправя с чука, ритник, малко тел и пирони. Дори си имаме лаф "вържи го с тел и му е.и макята".
Та това мисля, че беше в основни линии идята на по-горното мнение, а не толкова за качествата на руската матрялна част, която никога не е блестяла с нещо особенно, освен със своята дуракоустойчивост.
pach:
Мдаааа, за жалост си прав...ама нас пък кой ни пита!?
Дуракоустойчоваст казваш! Ама ние напоследък сме мноооого над (зад, под и т.н)
дори и от дураците (русизъм означаващ глупаците)!!!
Та наистина не знам кое в крайна сметка е по-доброто!
Политиката която визираш на Боко...все си мисля че ако не е той
ще е някой още по-голям .............. (попълни по избор) може да се
окаже и правилна (о, ужас) щото "кучетата си лаят, а кервана си върви".
Руските метровлакчета може и да не са най-доброто за нас, но на тази цена
и докато вървят - стават да вършат рабоТАта. Пък ако се скапят бързо ( но едва ли)
пак Боко ще си го отнесе по-горните причини.
То и той май се е "навил" да отнася негативите от това, стига да работи новопостроеното.
Добър....лош....Боко си го...и ще го "отнася" винаги.
И все пак...Например не еднократно съм подчертавал - аз лично съм работил бригадирски труд на
автомагистрала "Тракия" през далечната 1978 г. (в района на Вакарел!!!).
До морето още не съм стигнал по нея, ама май благодарение на Боко, може и да доживея тази "екстра" (стига да мога да си я платя!!! ;) ).
Така е с доста проекти, който той по-добър или лош начин, все пак ги реализира.
Под подобна дилема в момента е и да "падне" жертва на собствените си думи за
демокрацията в действие! Ами ако се направи референдума и глупавия български народ (в това число и ние тук)
каже "да" на безумно скъпата ядрена централа в Белене, "що ще чини тогаз"!?!?!?!?????
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
liro4605:
lubomir:
Пламене,
Когато става въпрос за двойнственост на стандартите или пък двойнствено четене на законите, за които си се клел да спазваш, нали разбираш, че и от небето да слизаш, действията ти ще дразнят хората, които се опитват да спазват същите тези закони. Д ане говорим че се дава изключително лош пример, а пък и ония оттатък Австрия не са абдали и наблюдават действията почти под лупа. Затова и вчера техния вътрешен министър, изрази мнение че ще влезем в Шенген, ама някой друг път ;D
Ето това е нещото, което дразни най-много.
Има и други неща, но нека да не издребняваме, а да гледаме това за което е темата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия