Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Новини от жп транспорта в България
Petko Ivanov:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3806.msg118870#msg118870 date=1590422203 ---41 има един синичък пъркиран на гарата.
И 47 има на плочника отпред.
Сигурно новите ще са серия 48 :)
--- Край на цитат ---
48.04 е в депо София. По тази логика и 46 не би трябвало да са така, защото има запазени парни локомотиви с тази серия.
Новите локомотиви ще са четириосни, за бързи и пътнически влакове. Затова според мен е редно да вземат серията 41, тъй като отдавна няма локомотиви в експлоатация с тази серия. Серия 47 е редно да се остави за бъдещи шестосни локомотиви, които ще заменят 46.
mitko0888:
Ако трябва да бъда сериозен, новите смартрони на БДЖ ПП би трябвало да си останат серия 80. И да си запазят поредните номера на Сименс. Така както стана с пимковите - 002 и 006.
bdz43r:
По примера на серия 30, може и серия 40 да се окажат.
Серия 80 няма как, защото групата 80-89 е за частни локомотиви.
mitko0888:
Кой го каза че 80 - 89 е за частни локомотиви? Серията е свободна, за електрически локомотиви.
Няма частни - няма държавни.
Номерацията е за подвижен състав в РБ.
"серията на тяговото возило и дават информация за характеристиките на тяговия подвижен състав", вече има почти същото возило със същте характеристики и със серия 80. Няма никаква причина да се дават две серии за един и същи тип локомотив.
Следващите три цифри след серията означават "поредността на единицата произведен състав от серията". Произведен, а не зачислен за даден оператор.
pach:
Май става въпрос за международна и наша номерация.
Международната почва с 91 ххххх и т.н. докато нашата ...
поне до сега се опитва да има и логическа последователност.
Поне в сериите, струва ми се. Според мен това именно в нашата
номерация е предвидено 8О-89 за частни оператори като ...поредица от сборни серии.
Логически БДЖ-4О не знам да сме имали и тя е свободна,
за обособените държавни електролокомотиви.
Да, БДЖ-47 е съществуваща парна серия, но това е наследство,
а не изключение. Както и БДЖ-48....49...5О. Всички държавни електролокомотиви са в серията 4О-46 и когато са въвеждани им е дадена възможност,
да заемат една след друга най- дългата свободна тогава поредица
а именно от 4О да 46-та.
А това с номерата на производител, нещо съвсем не ми се връзва!
Представете си серия (пример) БДЖ-4О.999 щото другите номера са вече раздадени от производителя!!!
Ами ако той надмине 1ООО локомотива произведени (?) 'ко пра'им!?
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия