Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Новини от жп транспорта в България
Boris 2-12-4:
Владо....Владо....
Че съм допускал грешки е ясно :angel:,че и в бъдеще ще ми се случва тоже, нооо не и този път....
ОчевАдно е...( вагон трета епоха са набичили, най-малкото; освен това имперският орел рядко ,много рядко стои на товарни вагони, и когато стои ,за разлика от пътническите надписът "Deutsche Reichsbahn" не е там...
Нали се занимавам точно с вагони и надписи...( и чакам книгата на Стефчо, за нашите надписи, за немските имам над 95 %.Не пиша за нашите надписи, щото не е колегиално в навечерието на издаването на книгата. Пък и нашите български надписи с размери, не са ми така пълни както немските, но за някой епохи са достатъчни).
Жоро е прав,( Я ДА ВИДИМ КОЙ ВНИМАВА В ЧАС!!!) и аз го потвърдих, но Ти май не си си изпил сутрешното кафе, или си будувал покрай бебенцето :give_rose: ?!?
:drinks:
Майтап бе Уили!
А, когато бъркам, по право си изблизвам нааканото... :angel: :diablo:
Vlado:
Боре, не исках да те засягам, по-скоро идеята ми беше да те защитя... явно нескопосано... :blush2:
Boris 2-12-4:
Знам, Влади!!!
Благодаря! :hi:
Не си ме засегнал.
Написаното е за тези, които обичат, на умряло куче нож да вадят.
Щото едно е да работиш с макетен нож, да излизаш на терен или да се ровиш из стотици страници(което правят не малко), друго е да се заяждаш заради спорта и/или да не виждаш по
далеч от носа си.
Мда..., а пък всичко тръгна от една шега... :drinks: :drinks: :drinks:
mitko0888:
--- Цитат на: pach link=topic=3806.msg83386#msg83386 date=1352272231 ---Първоизточника е подвел един форум и неговия сайт за жалост...
(става въпрос зааа..."По снимки и информация на Митко Митков")
И все пак това е един от най-уважаваните форуми в БГ. Друг е въпроса, че и те не са предпазени
от некорктни "бдителни граждани" които в стремежа си да направят нещо,
не проверяват дори такива елементарни "новини".
:hi: :hi: :hi:
--- Край на цитат ---
Хайде пак като малките деца:
По снимки и информация на Митко Митков - с благодарности
Днес наши бдителни читатели ни сигнализираха ...
Това е написъл един "Админ" във въпросния сайт. Не видях пост на "автора", нито първоизточника. Сайтът наистина е хубав и посещаван, но това не значи че неговата администрация трябва да излиза с такива "новини". Колкото и постижения да има в стендовия моделеизъм. Че и да продължава да настоява за оборването на очевАдното, вместо да се извини за стореното. Остава да помолим pach да му прожектира въпросния филм ...
А пък защо ли тук (в този форум) отново и за пореден път се вкарвате в нЕкакви филми? Пък като се почне с едни определения и квалификации - та умрели кучата, посещаемост, светлинни години, та какво ли не ... Човек да се чуди и да се мае от коя страна на оградата се намира ...
Vlado:
Ей, ей, ей, от мухата слон стана! Не знам недоразумение ли е, шега ли е, какво е, но е глупаво да се чепкаме за такива неща. Предлагам да се фокусираме към по-съществени проблеми и да преустановим това, мога да го нарека, глупаво противопоставяне.
Владо - админ
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия