ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на Nelly

<< < (4/6) > >>

mgirginov:
Добре дошла! Аз също съм впечатлен от дърветата ти. И веднага си мисля за твои дървета по клубните модули :yes:

Boris 2-12-4:
Добре дошла!!! :hi: :give_rose: :yes:

Присъствието Ти прави форума ни по-пъстър и свеж!!!

Продължавай да бягаш подир мечтите си...

Да достигнеш много слънца и светове :clapping: :dance1: :lol:

Да Те изправят след всякакви падания...

Напомняш ми на момичетата от Англия, които с египетски труд направиха няколко стотин слънчогледа в
1:43,5 - всяко листенце поотделно...

Най- красивия макет в 0, също е майсторен от момиче, повече от 20 години- всичките къщи, вътрешно обзавеждане, растителност и целия ландшафт - всички спецове признават, че технически може да бъде направено от мъже, но погледа и усещането въобще не може да бъде достигнато от тази техничарска част на човечеството... :spiteful:

Опитвала ли си за водата с бои за стъкло, а за храстите с исландски мъх?!?

Винаги под пара!!!

Борис

Loco-motion:
Добре дошла, Нели!

--- Цитат ---Зелената темичка.... ми някой от вас беше написал, че не все не ви пасват дърветата на мащабите и имало нужда някой да напише реалните размери, ама не се беше намерил такъв и аз реших да го направя, да съм ви полезна с нещо.
--- Край на цитат ---
Дето вика Димитър Рачков "Иджялну!"  ;D

Аз моята приятелка така и не мога да я накарам да ми удари едно рамо с озеленяването на бъдещия ми макет, хем е цветар-любител. Заринала се е с цветя, но ми постави като абсолютно условие на макета да няма релси, гари и влакове, че само загрозявали! :angry:

Ама като видя тиквите от трасето на срещата във Велико Търново миналата година и клипчетата от Миниатур Вундерланд друга песен запя. Надявам се времето прекарано от теб в този форум да ти е много приято!

pach:
Добре дошла и от мен. И аз ти писах в друга тема, преди да се представиш.
Някои се затрудняват с дърветата, други с моделите и ...т.н. В крайна сметка никой
не се е родил научен. Много приятно занимание си имате с дъщерята - и ви се получава явно!!!!
Приятни мигове с "озеленителната дейност" по диорамите!
Смяташ ли други теми в диорамите да ползваш?
 ;D ;D ;D

Adrian:
Добре дошла , Нели  :give_rose:

Респект за работата ти - страхотни неща си направила !!

Сигурно познаваш братята Тодорови - ателие Елида
http://dioramatt.com/2.Galeria/Sector%2001/01.html

А аз си набавям предимно от
http://www.sylviasdd.com/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия