Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Локомотивите по света

<< < (4/19) > >>

KRAKOMOBILA:
Аз пък казвам, че мащаба е 1/160. Поредицата е на Amercom, а не на Atlas.

daddy_g:
1-ви брой вече е по будките
Определено съм разочарован, колоосите на локомотива не се въртят, а тези на тендера се въртят много трудно,изкушавам се да се опитам да го задвижа, но ще е голяма мъка с колелата на локомотива и щангите...
Надявам се дизелите и електричките да са по читави особено американския дизел...той ако става за търкаляне ще си взема няколко добавка към моя, за dummy

JesusBlack14:
Днес, случайно ходейки към даскало в 6 часа сутринта забелязах нещо да синее в будката. Заприлича ми на Малард, затова се приближих. Купих си списанието веднага, но само защото е 3лв, тъй като нататък сигурно ще е около 9лв. Моделчето не е лошо никак.
-- хора, какво искате за 3лв ---   :search:

Мащабът със сигурност е N, дори и куплунгът е такъв  :haha: релсите са със същите размери  :)

Гледам че идват интересни модели занапред, ще реша какво още да си купя, тъй като както всички знаят - това са само малко по-детайлни играчки. :yes:

Като гледам най-много да си купя ТЕЕ и нищо повече ....  :scratch_ones_head:

В списанието има интересна информация за модела, който получаваме  :)

Вече виждам 2 грешки в модела, като например - КОЛЕЛАТА ТРЯБВА ДА СА ЧЕРВЕНИ А НЕ ЧЕРНИ  :lol:

Но въпреки всичко това е нещо, което може да ме разведрява когато съм на бюрото. Моля, хората което са си закупили списанието да кажат мнението си върху моделите  :good:

misan:
           Мога да кажа само,че колекцията от подобни модели на Ванката  ми направи голямо удоволствие да я видя. Много  благодаря за снимките.

И  мнението,че  с тези моделчета много хора могат да се запалят към железниците,също много ми хареса  и е абсолютно вярно. За 3,че и за 10 лв,моделчетата са си много хубави и найстина създават настроение и много хора ще си ги  купят. По отношение  на ниската цена,може да се направи аналог и с атракционните пътувания.

Може да е много по интересно да се пътува до Копривщица или до Пловдив,отколкото до Банкя,но цената ще е много висока и много от хората няма да могат да си го позволят. Докато до Банкя ще е максимално евтино.

Когато науча по подробно за разсписанието на влаковете,веднага ще  напиша . Но досега си се знае,че се започва от 24 май и ще продължи до 3 юни.

JesusBlack14:
Моделите са готини, а и аз имам няколко като на Ванката. Това си е зарибявка  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия