Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Локомотивите по света
mill:
Готино.И аз си взех 1-я брой за 2лв.Направиха ми отстъпка ;) от цял лев
Loco-motion:
С познавателна цел за начинаещи като мен долу-горе става, но адски много ме подразни табелката MALLARO. И какво, по дяволите, трябва да значи надписът BRTTINRALWAYS на тендера.
JesusBlack14:
--- Цитат ---познавателна цел за начинаещи като мен долу-горе става, но адски много ме подразни табелката MALLARO. И какво, по дяволите, трябва да значи надписът BRTTINRALWAYS на тендера.
--- Край на цитат ---
Нека и аз да кажа и покажа нещо по въпроса :agree:
1- Съвсем ясно пише MALLARD :pleasantry:
2- То може да пише Малард, но най-смешното е че това всъщност не е точния Малард... Освен Малард има още няколко модела. Първото нещо което се набива на очи е тъмно синия цвят. Локомотивът трябва да е светло син :)
Второ, номера на Малард е 4468..... Трето - Малард има капаци на колелата а този няма.
Ето накъде отивам - взели са друг прототип - SIR NIGEL GRESLEY.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --- И са сложили табелка MALLARD!!!!!!
ЗАГЛЕДАЙТЕ СЕ В СНИМКИТЕ И ВИЖТЕ, ЧЕ ВТОРИЯ ЛОКОМОТИВ Е ТОЗИ, КОЙТО Е ПРЕДСТАВЕН ЗА МАЛАРД СПОРЕД СПИСАНИЕТО
НА SIR NIGEL GRESLEY КОЛЕЛАТА СА ЧЕРНИ, НЯМА КАПАЦИ И НА ТЕНДЕРА ПИШЕ BRITAIN RAILWAYS. А и освен това са сложили номер 60022 а не 60007. Казано направо - чифтосали са 2 реални модела и един измислен номер :yes:
А най-смешното е че има и трети вариант - има тъмнозелен Малард със номер 60022. Много съм объркан ;D
Но въпреки всичко се радвам на моделчето - отдалече забравям тези грешки :)
emilchaushev:
Моделчето ми седи в офиса вече и що колеги минаха и всички се хващат за него, а после и за списанието. Определено ми харесва, независимо от корените му, а и не придирям към изработката. Внася ми настроение... то и без това целия офис е накичен с календари с влаци и това е напълно достатъчно за тези пари.
Adrian:
не ме учудва 'чифтосването' - така не плащат copyrights :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия