Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Локомотивите по света

<< < (11/19) > >>

Rizar:
Купих си и втория брой, лока ми много харесва, но ето качиха цената на 6 лв.  :angry:
Няма да купувам цялата поредица, а само определени локомотиви... сега като вдигнат цената на 10 лв, то по- добре да си събираш пари и да си купиш някое вагонче на Роко или Пико.  ;)

--- Цитат ---Голямо започване. То като се пресметне колко се плаща за 15 моделчета можеш да си купиш истински модел в НО??? Издателите са достатъчно хитри... Да, така се почва - 10лв по 10лв........      Разбирам 1-2 модела... По скоро препоръчвам самолетите - Много по-големи са и са от метал... Тези хлебарки.. А и списанието не е нищо особено и е много малко. нямам нищо против, но то със започването да не направим пари за модел РОКО за няколко месеца
--- Край на цитат ---
Докато пиша отговора си, си ми изпреварил мисълта.  ;D

JesusBlack14:

--- Цитат ---Докато пиша отговора си, си ми изпреварил мисълта. 
--- Край на цитат ---
Евала Ризар! Пак с тебе да имаме еднакви мнения  :friends:

Adrian:
Off-Topic: :lol: на всяка цена искам снимка с вас !!

Rizar:

--- Цитат ---Пак с тебе да имаме еднакви мнения
--- Край на цитат ---
  :drinks:

--- Цитат ---А и списанието не е нищо особено и е много малко.
--- Край на цитат ---
Да не говорим, че на две от страниците има снимка на локомотиви и пише- "светлини"- "локомотивите имат един високо разположен фар или два по- малки, монтирани по- ниско",,, "ходова система"- "Типична ходова система с две четриколесни талиги"... такова инфо може и да се намери и в уикипедия.  ;D

JesusBlack14:

--- Цитат ---такова инфо може и да се намери и в уикипедия
--- Край на цитат ---
То дори няма нужда да го търсиш - то е очевадно че има 2 по-ниски фара и двуосни талиги...  :lol: :lol:
Все едно да се каже - вижте тази кола.. тя е с 2 фара отпред и 2 стопа отзад. С четири гуми е.

Или

Вижте този човек!! има 2 очи и една уста  :haha: :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия