Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Локомотивите по света

<< < (18/19) > >>

Марио Евстатиев - БЛФ:
И аз се престраших и си взех бр. 5. Моделчето се оказва наистина добро за парите си, даже при мен няма нито един омазан с лепило джам. Талигите са подвижни, колоосите също. Като цяло става за стационарно експониране, особено подходящ е за аранжиране на депа в N. В самото списание материалите също са интересни, макар написани на доста непрофесионален език, да не кажа лаишки написани.

novobranec:
Не са лаишки написани, Марио, а са идиотски преведени. Иначе в оригинал си звучат много добре. Преписват от Уикипедията, та пушек се вдига. Поне да превеждат като хората, ама не. Женска му работа.
Честито за неомазаните прозорци! Сигурно твоята мотриса е сглобявана в друго село.
Между другото, ровенето в нета доведе до редица интересни резултати. Преди да забравя - оказа се, че оригинала е на Роко, а не на Като. А един от доста интересните резултати е, че се намери опаковка на въпросното изделие на Ebay срещу скромната сума от 25 евро + 12 евро пощенски разходи = 37 евро общо. Кво му плащаш? Повтарям - става въпрос за ПРАЗНА кутия. Употребявана, както си пише. Който не верва да бега тука сам да види:
http://www.ebay.co.uk/itm/Roco-N-Boite-vide-pour-TEE-Parsifal-VT-11-5-/120908651981?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%252BSI%26its%3DI%26itu%3DUA%252BUCI%26otn%3D5%26pmod%3D170862628613%252B170862628613%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D488317478274444409

emilchaushev:
С нетърпение чакам следващия брой- японския Ориент Експрес D51. Много се чудих дали да не си го взема на читав модел от Като, но реших, че като си взема вагоните на Ориента, ще го карам както е бил каран '88 година в Европа с 01, а моделчето ще си го взема само за снимки с хубавите вагони.

JesusBlack14:
Най-сетне се сдобих със ТЕЕ и Японският Ориент експрес. Това, което ми направи впечатление  за него е , че буталата са направени най-добре от другите парни локомотиви досега. Откъде си взимат матриците тез хора  :scratch_ones_head:
Относно ТЕЕ, също е направен доста добре. Изпуснали са червените светлини отпред и други джуджавки, но ми направи впечатление, че "моделите" стават все по-добре направени.  :nyam:

emilchaushev:
Я вижте какво излезна в брой 47 в Полша- седмак, само, че на CSD... след година значи ще го чакаме  и тука
http://amercom.com.pl/kolekcja-lokomotywy-swiata/2597-nr-47-kolekcja-lokomotywy-swiata.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия