Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Среща на 26.05.2012 г.

<< < (6/7) > >>

fpk1999:
Аз точно това казвам.Снимката е перфектна така.Просто ми направи впечатление красотата на модула.Кой го е правил?

JesusBlack14:
Аз пък колкото повече гледам - толкова повече виждам че съм пускал BR10 твърде бързо за снимки. Почти на всички снимки е замазан.   :swoon:
Относно мистериозно изчезналия бандаж - аз напълно бях забравил, че Роко дават резервни бандажи заедно с локомотива. Бандажът е сменен, всичко се движи по вода  :yes:

Модулите са готини, със малко работа върху фона отзад и светлината може да заблуждава че е в мащаб 1:1  :good:

ram6505:
 :) :) :)

emilchaushev:

--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3843.msg78569#msg78569 date=1338219495 ---Аз пък колкото повече гледам - толкова повече виждам че съм пускал BR10 твърде бързо за снимки. Почти на всички снимки е замазан.   :swoon:

--- Край на цитат ---

Е нали темата беше високоскоростни влакове  ;D екстра си беше лока, предвид, че се гонеше и с ACELA-та

JesusBlack14:

--- Цитат ---екстра си беше лока, предвид, че се гонеше и с ACELA-та
--- Край на цитат ---

Определено. Здраво си покарахме с Ванката тогава. Чакахме се кой пръв да тръгне и свирехме като се разминаваха влаците. :dance1:
Друго си е със звук!  :good:

Много ми хареса и локомотива на Борис! Жалко че го карахме толкова малко време :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия