имам нужда от малко помощ за едно локомотивче което купих от ибей уж беше само с едно счупено колелце обаче нали не разбирам немски после се оказа че то няма нито двигателче нито токоснемане нищо
сложих му моторче и направих токоснемане ама е пълна трагедия върви ама е голяма боза отчасти заради китайското моторче дето е и на 3в отчасти заради кофти токоснемането.
Моля да разгледате снимките ако някой има моторче с размери ширина от 20 до 23 ммм и височина около 20 мм нещо подобно на пико 98002 тея джуниарите.
Или пък кръгло с диаметър около 20мм и височина до 23 мм . Оста трябва да е поне 10 мм или повече с диаметър мисля 1,8 или 2 мм
Или пък някакъв акъл да ми дадете виждам че има моделисти ентусиасти във форума.
Второто моторче което се вижда е съощото като това което съм сложил за да добиете представа какво е .
А на последната снимка намерих какво е било най вероятно оригиналното.

тук се вижда една дупка в дъното най вероятно оста на моторчето е врезала в нея да лагерува на оригинала мойто не е в същото съосие за да влезе и не е и достатъчно дълга оста

А така е изглеждало в оригинал най вероятно

Ще съм ви благодарен ако ми съдействате понеже кутийката е запазена и не е за изхвърляне пък и нали това е същтноста на моделизма