Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Преживяванията Ви С ВЛАК

<< < (9/11) > >>

lubomir:

--- Цитат на: fpk1999 link=topic=3852.msg79823#msg79823 date=1340967910 ---...
Разбрах го от мой личен опит. :hi:

--- Край на цитат ---
И твоя личен опит ти "говори", че мръсните, опикани и вмирисани шумни купейни вагони с немити стъкла от поне 3 петилетки са за предпочитане пред чистите панорамни стъкла на дезирата с относително по-чисти и модерни тоалетни, с климатици и
 с напрактика отсътвие на шум по време на движение?!?
Стига моля те, :lol: нека да сме по-сериозни а? Че току виж германци, австрийци и прочие западна паплач се наредят на опашка да ни изкупуват дъртите кошници :lol:, щот са "много фешън" разираш ли? :lol:
Както е тръгнало, за съжаление, желанието ти скоро ще се сбъдне. Само, че аз и моите познати изобщо не смятаме да пътуваме в такива влакове.
Така, че на добър път.... :lol:

bdz43r:
Разбирайте го както искате, но и аз предпочитам купейния вагон в сегашното му състояние пред чисто ново Дезиро (а те вече не са нови и съвсем не са в гореописаното пожелателно състояние). Същото мнение споделят и много познати, външни на железницата.

Loco-motion:
Нормално. Дезирото е трамвай на стероиди. А особено в нашите мотриси, които са поръчани с най-скапаното обзавеждане, аз се изръбвам на двадесетата минута. Иначе самото возене е приятно. Пътувал съм с тях по три направления:
- Пловдив - АБ Крумово
- Велико Търново - Дряново
- Своге - София
А за мен това са мотриси за градска железница, не за крайградска - да се качиш, да минеш 5-6 километра и да слезеш.

lubomir:
Охххх, аз най-харесвам парните машини, ама защо ли не вървят по направлението Пловдив-Панагюрище :scratch_ones_head:?
А толкова ми харесват пущините!!!! ;D

widowmaker:
Щото почти всичките ги нарязаха преди 30-на години :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия