Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

(1/34) > >>

zazo:
Инсталирано е ново допълнение към форума: "Оказион", може да го намерите горе в основната навигация на форума.Пускаме го тестово утре до обяд (12:00). Дотогава може да се създават фиктивни обяви, да купувате да продавате на ужким и т.н. След това всички създадени фиктивни обяви ще бъдат изтрити и "Оказиона" стартира реално. Раздел "Продава / Купува" ще остане активен, по-всяко вероятност заключен, за да може да си прехвърлите обявите. Като начало, няма наложени ограничения. С времето ще се види какви правила трябва да се наложат, за да няма хитрувания на дребно.

fpk1999:
Ами да ни е честита промяната! Вече го пробвах,харесва ми. :hi:

JesusBlack14:
И мен ме устройва. Супер  :im_so_happy: :im_so_happy:

nilfe:
1.Ако продавам няколко неща, колко оказиона трябва да пусна. Защото в крайна сметка трябва да ги следя всичките и неминуемо главата "Оказион" ще стане огромна за разглеждане и тромава в същото време. 
2.След 30 дни какво става, наново ли ще пускаме обявата. Какво означава "начална цена", "крайна цена", "купи веднага", на и-бей ли ще го обръщаме, защото вече такъв съществува. Този срок за всички обяви ли се отнася или само за аукционите?
3.До колко отговора ще можем да даваме, така пак правим говорилня.
4.Това да има поле за сума на доставка не е необходимо, никой не може да изчисли доставката с точност при Еконт или другите куриери. Ако доставката е за сметка на купувача и стоката се праща по пощата, то задължително трябва да има банково плащане, като в и-бея и тогава сумата за доставка винаги ще е завишена, за да е сигурен купувача.
5.Какво ще представлява аукциона, ще има ли възможност за "Second chans offer" при отказване на спечелилия, кой ще контролира този момент и какви наказания са предвидени.
6. Да разбирам ли, че няма да има ъпване. В такъв случай кои обави ще са най-отгоре, тези които последни са пуснати или тези които са пуснати първи????

В момента не се сещам за още въпроси, но те неминуемо ще възникнат. Май отново отворихме кутията на Пандора. Не разбирам, защо нещо работещо пак се бута.

gts.best:
Излишно усложняване на "Раздела....."
Имаше правила и те работеха доста добре................


п.п. Лично мнение----"Раздела......" не се нуждае от промяна , а от малко повече контрол............

Успех !!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия