Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (24/34) > >>

Adrian:

Приятели , няма ли как изтекла обява да може да се върне в активната зона, като отворена наново ?

също така изтеклите и неподновени по този начин обяви автоматично да се изтриват

ivo:
В момента се работи точно по изтекла обява да може да се върне в активната зона, като отворена наново :)
Изтеклите и неподновени обяви автоматично ще се изтриват до 5 дена.  ;D

TheJackal:
Чудя се, защо след като раздела "Оказион" е вече факт и си работи, този раздел: "Архив на раздел Продава / Купува | For Sale / Wanted section record" продължава да се държи, а не се изтрие и има ли някаква логика да се пази? :)

mitko0888:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3860.msg80187#msg80187 date=1342026724 ---...  този раздел: "Архив на раздел Продава / Купува | For Sale / Wanted section record" продължава да се държи, а не се изтрие и има ли някаква логика да се пази? :)

--- Край на цитат ---

Туй май е отговорът на този въпрос.

--- Цитат на: zazo link=topic=3860.msg78613#msg78613 date=1338302807 ---... Раздел "Продава / Купува" ще остане активен, по-всяко вероятност заключен, за да може да си прехвърлите обявите...

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3860.msg80187#msg80187 date=1342026724 ---Чудя се, защо след като раздела "Оказион" е вече факт ...

--- Край на цитат ---

Съгласен.

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3860.msg80187#msg80187 date=1342026724 ---... и си работи, ....

--- Край на цитат ---

Е те тук има и други мнения!

pach:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3860.msg80187#msg80187 date=1342026724 ---Чудя се, защо след като раздела "Оказион" е вече факт и си работи, този раздел: "Архив на раздел Продава / Купува | For Sale / Wanted section record" продължава да се държи, а не се изтрие и има ли някаква логика да се пази? :)

--- Край на цитат ---

Аз пък се чуда какво толкова ти пречи? Нали е архив, остават модели, цени, продавачи, купувачи (почти история).
Дразни ли те?
 Мястото ли не ти стига? (той практически не набъбва с обем, за разлика от тази тема например)
Или имаш "кирливи ризи" за заличаване? (шегичка). :haha:
Търсиш допълнителна работа на администраторите?
А може би просто ти е скучно?

В интерес на истината не съм си прехвърлил обявите, в новия раздел, защото и от архива ме намират и  се свързват с мен.
 Това, че стария раздел е закрит, не означава, че не е съществувал и трябва да бъде изтрита историята му.

Хайде стига сме заличавали "досиета" - нека всеки да ги "чете"!!!!
 :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия