Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (27/34) > >>

gts.best:
 :hi:Наложено с тоталитарни методи по изключително недемократичен начин.............  :drinks:

п.с.  ......дори АНКЕТА нямаше....... :victory:

Gervasii:
смятам че старата схема трябва да се върне. беше направено не работи и някой имаше голям интерес от цялата работа!

ivo:
както казва брат Адри :) купи и ще ти олекне  :pleasantry:  :drinks:

jopeto:

--- Цитат на: Vlado link=topic=3860.msg83440#msg83440 date=1352288170 ---Кои са тези контакти?  :blink:

--- Край на цитат ---
   Под старата форма на раздела, знаех кой, каво има за продан, дори и да не ми е трябвало в момента, защото обявите не изтичаха. Рано или късно, обаче на човек му трябва, това-онова и знае при кой го има. Пренасочвал съм и други хора към него. Имаше на пример, потребител с неща, които ми трябват сега.  Обявата му е изтрита, човека  влиза рядко. Може би, вече и не влиза, защото не отговаря на ЛС. В обявата имеше телефон, а вече обява няма, следователно контакта с него е изчезнал. Това не е ли контакт ?   А относно подредеността, ми се струва, малко странно да публикувам обява, че търся нещо във форма за търговия, като в  E-bay. Като гледам тази форма е предназначена за "бидване" и моля ръководството да пусне една публична статистика, колко сделки са протекли с наддаване и колко са на твърда цена. Тази форма, отблъсква обикновенните потребители, както и потребители, които не се занимават с това хобиактивно, а имат просто нещо за продаване. Така не само те са ощетени, а евентуалните купувачи сред нас!   :hi:     

pavel75:
Има цяла тема - "Телефонен указател". Там има почти всички потребители са си дали телефон за връзка.
В природата няма само хубаво или само лошо. Това е положението - с оказиона има някакъв ред. Няма смисъл постоянно да се дъвче тая тема.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия