Я да се изкажа и аз, май два дена не съм писал (в тази тема).
Имаше един проблем - че се "ъпваха" темите доста дразнещо. Как ще е сега: "Няма ъпване. Най-отгоре са обявите, които приключват най-скоро, на който му се занимава да си ги рефрешва непрекъснато и ще е все най-отпред."
Имаше и друг проблем: че "ремаркета" и залепени на челото спирачни цилиндри се продаваха като чистак нови и т.н. продукти. Е за два дена не видях как новата форма на оказиона ще оправи това. И не видях да се вкарва някакъв ред в това как да се пише обявата.
Радикална промяна, нов софтуер, ама бил той специално за продажби. Дали г-н Борис 46 (само за пример) ще си въведе всичките 50+ позиции? Дали ще си copy-paste всеки месец? Или пък не трябва да продава, щом не му е удобно да го прави по този начин? Или пък не са му интересни нещата и не си заслужава да са тук? Май зададох доста реторични въпроси.
Доброто май ще е че ще имаме 30-40 страници с по 10 продукта, а не една страница с актуални продавачи.
Определено не ми харесва и че няма отделен раздел "купува"
Оставям настрана "Очаквам вашите коментари! " и "ще има съвсем нова организация на търговията ".
Надявам се че "оказионът" ще тръгне да работи човешки. В момента ми е все увиснал (оказионът де!), а когато успея да вляза трудно изчаквам дори и една страничка. Само не ми казвайте че е от компютъра ми или от доставчика.