Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Цялостно изработване и/или отливки на зъбни колела

(1/2) > >>

BaHkaTa:
След дълги но за сметка на това продължителни разговори накрая успях да убедя майстора който ми направи отливките за моята "Людмила" да прави и други части свързани с задвижването на нашите локомотивчета. Честито на собствениците.

Части за ACME, Ленз , Раундхаус

Lenz BR 66

Climax 18L OldTimer

atanas72:
Чудесно. :yahoo:

Vlado:
Охо, появи се конкуренция на "Toniemi hand made industry incorporated hitech technology group and co". Очаквай скоро тежък и безапелационен отговор от досегашния монополист!  :spiteful:

anubis:
Ванка, благодаря ти че публикуваш такива интересни казуси! Евала за ентусиазма ти и времето което отделяш за хобито  :hi: Доколкото успях да преценя по снимките, струва ми се че са правени в метална матрица. Особено що се отнася за големия детайл (вилката) от първата снимка- там ясно се виждат кръговете където детайлът се избива от матрицата, а и тя трябва да е поне от две половини (значи не е от гипс, зъботехнически смеси или други сравнително меки материали). Този майстор сам ли си прави матрицата? Не ти ли идва доста скъпо за единични бройки?

mitko0888:
Напиши нещо за цената - колко ще излязат десетина бройки 16 зъба модул 0.5. По-дебелички (към 5 мм). Имам мостра. За Людмилата - здрави ли са още новите колелца? И как са детайлите "на пипане" - гумени, дървени, ...?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия