Много го мислих, как и какво да направя
Възстановяването на захранването няма да е проблем, въпреки, че е от само по едно колело, което беше главната цел да не го направя, освен това от това действие произхождат една камара допълнителни главоболия:
1. За проводниците в отворите място има, но за затварянето на кожуха на лока място няма, защото леглото е много плитко,а не искам да преправям видими части на моделите, защото нямам опита и най- вече куража за това действие.
2. Контактната пластина на четката от горната страна, която не се вижда, е обща със захранващата контактна пластина от колелото. Разделянето е невъзможно, защото и без това се държи от пластмасови държачи (червените), които освен че са близо, ако останат двете части на ламарината разделени, не би осигурило добър контакт с четката. А да поя директно върху четката е нещо, което не съм си позволявал и няма да допусна никога!
3. самите проводници в случая и на оригинала много успешно имитират маркучи. Ако натапаня още два ще ми дойде въз множко реалИзЪм

, а и не знам как ще изглежда, и ще се наложи да се вапца...
Паце, декодера, ако погледнеш снимки 3,4 и 5 има една кухина, в която след разширение се събира.. малко са ми кофти снимките верно, ама нямах време, а пък щом не се и вижда декодера къде е заврян, значи съм се справил отлично

(на дизелака е точно в кабината, но остава ниско и не се вижда).