Казвам се Павлин и съм на 35 години. Откакто се помня харесвам влакове. За първи път се докоснах до жп моделизма, когато бях на 5 години. Тогава, за Нова година ми бе подарен комплект на PIKO, закупен от магазин "Млад техник". Много се зарадвах на подаръка и за всяка следваща Нова година си пожелавах подарък влакче. Така натрупах 4-5 комплекта влакчета - все подаръци за Нова година. Като дете бях голям палачор и от цялата тази колекция към настоящия момент ми е останал само един дизелов локомотив, който има нужда от ремонт, трансформатор и малко релси. Тъй като първата любов ръжда не хваща, преди около половин година отново започнах да колекционирам влакчета...вече като пораснало дете. Установих, че заниманията с жп модели са универсален пейнкилер за злободневните проблеми и начин за бягство от сивото ежедневие. Интересите са ми към БДЖ ІV-V епоха, мащаб Н0, но голямото ми желание е да си направя макет. Все още не се решавам на тази стъпка, тъй като нямам всички необходимите познания, но се надявам в най-скоро време да започна работа по макета. Надявам се и вие да помагате със съвети