ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Здравейте от AgileSamurai
AgileSamurai:
Здравейте... отново! Казвам се Христо и съм на 21 (скоро 22) години. Живея в Димитровград и работя на централна гара като стрелочник. От 2 дни (дена, не съм сигурен как е правилно) се скитам като призрак из форума и се зарибих така да се каже по моделиране. Можете ли да ми дадете някакви начални точки като например: Що е то мащаб? Каква е разликата между цифрово и аналогово управление и кое е по-доброто? и т.н.
А и не на последно място, поздравления за чудесния форум, доста чужди форуми изтъркулих покрай този, но не намерих толкова пълен както вашия форум :)
widowmaker:
Добре дошъл!
Това с мащабите мисля, че се учи (все още) в училище и то на ранен етап от обучението :)
Най лесно е да се допитаме до уикипедия (що е то мащаб например):
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%B1
Или иначе казано (за конкретния случай) е съотношението между
големината/размерите на модела и на действителния обект/механизъм/машина и т.н.
Изписва се като дроб, примерно при този моделизъм най разпространен е мащабът половин нула (Н0),
като при него съотношението е 1/87 от действителните размери.
При изчисляване на площ се добавя степенен показател 2, а на обем 3, т.е. площ (в нашия случай) 1/872
и обем 1/873, тък като площта има две измерения (2D), а обемът 3 (3D).
Други разпространени мащаби в ЖП моделизма са 1 (1/32), 0 (1/43,5 1/45) ТТ (1/120) и N (1/160).
Предимствата (на кратко) на цифровото управление пред аналоговото са:
Възможност за каране на поне няколко влака едновременно (и независимо) на едно трасе.
Възможност за постигане на ходови характеристики близки до реалността - мащабна скорост,
забавено потегляне и спиране (ефект на маса), както и изключително ниски начални скорости
поради спецификата на управление на тяговия електродвигател (широчинно-импулсна модулация).
Възможност за управление на допълнителни функции - светлини, димов генератор, електромагнитен куплунг, звук.
Възможност за управление на аксесоари - стрелки, бариери, осветление по перони и др.
Rizar:
Привет! :hi:
Така мащабът е колко пъти е умален даден модел, например има НО 1:87- люмимият ми и според мен най- добрият и разпространен, ТТ, N- те са по малки от НО, но има и по- голями мащаби. Моя съвет е да си избереш само един мащаб в който да колекционираш, изборът на мащаб зависи и от мястото с което разполагаш, ако правиш макет.
Има аналогово и цифрово управление, като по- добро е цифровото, тъй като цифровото (например на фирма Piko) си избираш от дистанционното кой локомотив с каква скорост да се движи (но първо на локомотивът ти трябва да имаш инсталиран цифров декодер в даденият локомотив), има и допълнителни функции на някой локомотиви (можеш и ти да си ги добавиш отделно, ако ги нямаш), като звук, вдигане и сваляне на пантограф, димогенератор за парните локомотиви и тн.
Надявам се, че ти бях полезен. Ако имаш още въпроси- питай. :hi:
Nelly:
Здравей! :)
Ако питаш мене, бягай далеко и бързо от хобито! Прекрасно е, затова бягай! Виж само колко професионално са ти отговорили. Познай колко време е отнело да се научат, колко средства, да събират колекции, колко още време и място за макетите... Ама пък какви прекрасни неща правят.... Голяма зарибявка е ! Като си помисля, че и мене май ще ме гонят от къщи вече... масата в хола от седмици си стои в гипс, лепила, дръвчета... :lol:
AgileSamurai:
Споко и аз съм вечния майстор, така че за това не е толкова голям проблем ;)
Имам друг въпрос, дали е възможно към цифрово управление да си интегрирам осигурителна техника (тип МРЦ примерно)?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия