ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Здравейте от AgileSamurai
Rizar:
Хубаво е да избереш в коя епоха ще колекционираш: 1- ва,2- ра, 3- та,4- та, 5- та... :hi:
Vlado:
Добре дошъл! Пожелавам ти много приятни моменти с хобито ни!
И един съвет - поразгледай във форума, попрочети, защото на всеки един от досега зададените от теб въпроси има отговори в съответните раздели, например в "Електроника и електротехника" за аналоговото и дигиталното управление и др. И изобщо можеш да откриеш полезни за теб и за бъдещият ти избор на мащаб, епоха и пр. неща (информация) стига да положиш малко усилия и да се разровиш във форума.
А тази тема е за представяне на отделните членове на форума, било то нови или не толкова и нека си остане такава, без друг пълнеж.
Още веднъж добре дошъл! :good:
BaHkaTa:
Добре дошъл с пожелания за много приятни моменти в хобито.
Отностно бъдещия ти макет категорично бих казал да започнеш с нещо по-малко и семпло в една равнина за да добиеш опит в макетирането. Не се изтрелвай с два етажа. Ако искаш да имаш тунели можеш да ги направиш в една равнина. Според мен екпирементирай с леки денивелаций които могат да разкрасят един макет многократно. Макет на повече от 1 ниво изисква най вече опит който с четене тук няма как да добиеш, от тук само знания. Но и колегите ще кажат същото че теорията без практика не върви. Отделно ако нямаш реална нужда от няколко нива (-1, 0, +1) просто не се захващай. Това се определя най вече от количеството на подвижния състав, а при теб нещата са все още на стартовата права :)
Успех каквото и да решиш! Ще помагаме с каквото можем.
mill:
Ооо градски ;D/живял съм в Д-град до 5-та си година/ добре дошъл. И ся кво -кеф ли е скоростната линия :ok: .Добре си дошъл ,с малко търпение и питане ще научиш каквото ти трябва и за мащаби и влакове и т.н. :hi:
pach:
Аз вече ти казах добре дошъл, но за да не "разводняваме" темата виж това:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3905.msg79946.html#msg79946
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия